Claudia García López es converteix en la reina infantil de la Fira d’Onda 2016

Claudia García López, del col·legi Verge del Carme, ha estat escollida avui com nova reina infantil de la Fira d’Onda, en el sorteig que s’ha celebrat en el saló de plens de l’Ajuntament.

Feia anys que el nombre d’aspirants a ser reina i formar part de la seva cort d’honor no era tan elevat. La jove, que representarà a tots els xiquets i xiquetes les properes festes de la Fira d’Onda, tindrà com a acompanyant a Adrián Collado Maza, del mateix col·legi, i comptarà amb la cort d’honor composta per Sofía Alós Mora, Iván Salvador Martínez, Ana Arroyo Bonet, Noel Blasco Martí, Inés Romero Juan, Alejandro Palacios Moliner, Lua Chaler Palomeque, Nadia Jiménez Iserte i Lara Mor García.

El sorteig ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el regidor de Festes, Asensio Blaya, els qui han donat l’enhorabona a l’afortunada i a totes les famílies per participar de la festa dels onders. El sorteig ha anat a càrrec de la reina infantil de 2015, Julia Martínez, que estava acompanyada de la seva cort d’honor, així com la reina de la Fira d’Onda, Cristina Llorens, i la seva dama d’honor, María Hurtado.

La jove, que serà reina durant els dotze mesos des de l’acte de proclamació oficial, ha mostrat la seva alegria davant dels nombrosos familiars dels aspirants que han assistit al sorteig, expectants per conèixer el resultat.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.