L’alcalde es reuneix amb la Conselleria d’Educació per avançar en la millora de les infraestructures dels centres

  • L’equip de govern aborda amb la coordinadora de la Secretaria Autonòmica d’Educació, Inma Sánchez, les necessitats d’Onda en matèria d’educació

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la regidora d’Educació de l’Ajuntament, Encarna Ribes, han mantingut avui una reunió amb Inma Sánchez, coordinadora de la Secretaria Autonòmica d’Educació, per abordar les necessitats que té Onda en matèria educativa.  Entre els assumptes tractats, s’ha posat sobre la taula les deficiències estructurals que presenten els centres educatius d’Onda, com són el CEIP Miralcamp i la Secció de l’IES Serra d’Espadà.

260516 Reunión Conselleria con alcalde Onda Ximo Huguet y concejala educación Encarna Ribes

Unes setmanes després de la visita de l’equip de govern al CEIP Miralcamp junt amb la cap del Servei Territorial d’Educació, María José Palmer, des de Conselleria li han assegurat a l’alcalde que s’està treballant a solucionar els problemes que produeix la terra que cobreix el pati. “En el proper mes esperem una avanç en aquest projecte i segurament durant els mesos d’estiu la Conselleria puga executar les obres que impedisquen que els passadissos del centre s’omplin de terra cada vegada que ploga o faça vent, amb el consegüent perill que suposa per a l’alumnat”, ha informat Huguet.

Quant als problemes estructurals que presenta l’edifici de la Secció de l’IES Serra d’Espadà, Sánchez ha explicat que la Conselleria està buscant solucions respecte d’això, a més de valorar la possibilitat de convertir el centre en institut. “Aquesta és una possible solució que l’equip de govern va traslladar en el seu dia a la Conselleria amb l’objectiu de descongestionar la massificació existent en l’IES Serra d’Espadà”, ha destacat l’alcalde d’Onda.

Segons Huguet, amb aquesta nova presa de contacte amb la Conselleria d’Educació, l’Ajuntament mostra el seu compromís amb la comunitat escolar d’Onda i segueix de prop la problemàtica educativa perquè els alumnes i les alumnes gaudeixen d’unes instal·lacions en condicions, perquè apostem per una educació pública, de qualitat i gratuïta”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.