8 artistes donen regna solta a la seva imaginació més sòrdida a la Casa de la Cultura

  • L’exposició d’art d’Onda Negra experimenta amb materials que formen part del procés ceràmic

     Onda Negra  se suma al circuit d’art negre que aquesta setmana inunda la província de Castelló amb motiu del festival de gènere negre CastellóNegre. En el cas d’Onda, la seva exposició  ha pres un caire localista i les obres exposades han jugat amb els materials que formen part de la indústria ceràmica, però sense arribar a utilitzar la pròpia ceràmica. Amb la qual cosa, la creativitat està servida.

     Manuel Vives, comissari de l’exposició, ha parlat sobre aquesta mostra de la qual ha detallat que “la tradició ceramista d’Onda ens ha inspirat obres en les quals destaca la varietat de materials. En aquesta exposició hem optat per fondre fotografia, bastidor amb fusta, cartó i materials que se solen emprar en els processos de la ceràmica. És, sens dubte, l’espai més experimental dels quatre en aquesta edició de Cs NEGRE”.

     Els artistes convidats en l’exposició d’Onda són Paco Rangel, Manolo Diaz, David Delarosa, Vicente Meliá Bomboi, Sara Grifo, Marta Ribes, José Vicente Roig, Chezlalá Art.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha apuntat durant la presentació que “acollir per primera vegada aquest cicle està resultant molt atractiu per al públic onder que no té una oferta tan específica en gènere negre, amb la qual cosa, aquesta primera experiència està sent molt productiva i satisfactòria i no descartem impulsar més el festival en pròximes edicions, ja que Onda, que és bressol de grans artistes, pot donar també un pas avant en l’art negre, on estic segur que podrem oferir una visió atractiva per als ciutadans i espectadors”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.