L’Ajuntament organitza unes jornades culturals i educatives per celebrar Sant Jordi

  • L’equip de govern presenta un programa d’activitats dirigit a l’alumnat onder que es durà a terme del 18 al 24 d’abril

L’Ajuntament d’Onda, s’uneix a la campanya que realitzen els centres educatius, i ha organitzat per a la setmana del 18 al 24 d’abril unes jornades culturals i educatives amb motiu de la celebració de Sant Jordi. La iniciativa, organitzada des de la Regidoria de Cultura de l’equip de govern socialista liderada per Encarna Ribes, està dirigida especialment a l’alumnat onder.

Des de l’equip de govern han programat diverses activitats per tractar d’acostar un poc més aquesta festivitat als jóvens d’Onda. En la jornada del dilluns, l’alumnat onder assistirà a una xarrada amena, a partir de les 12 hores a la sala de La Cassola, de Joan Pla, autor que estan llegint i estudiant en aquest curs. El dia 18 també, a les 19 hores, s’inaugurarà l’exposició ‘813 Truffaut per Paula Bonet’. La sala d’exposicions del Centre d’Ocupació  i Cultura acollirà fins a l’1 de maig aquesta mostra de còmic d’una de les il·lustradores amb més projecció i prestigi internacional. L’artista Paula Bonet proposa una visió molt personal sobre el cineasta francès François Truffaut.

A partir del dimarts 19, els alumnes i les alumnes de la Secció de l’IES Serra d’Espadà d’Onda exposaran ‘La literatura al carrer’. Fins a l’1 de maig es mostraran fragments literaris de diversos autors en diferents idiomes a l’avinguda Serra d’Espadà. A la vesprada, a les 18 hores, se celebrarà el dia internacional del llibre a la biblioteca infantil, on es reconeixerà els millors lectors infantils onders de 2015, es presentarà un vídeo gravat i interpretat pels participants de l’activitat Booktràiler i conclourà la jornada amb un contacontes a càrrec de Valentí Piñot.

Amb l’objectiu d’acostar el programa d’activitats a diferents zones de la ciutat, l’Ajuntament ha organitzat per al dimecres 20, de 17.30 a 19.30 hores, jocs populars que s’ubicaran a la pista exterior del pavelló Víctor Cabedo. El divendres  22, a partir de les 22.30 hores a la plaça del Raval de Sant Josep, els grups ‘Kontaminació Akústica’ i ‘Sense Sal’ oferiran uns concerts de música en valencià. Finalment, el dissabte 23, també en el Raval de Sant Josep, ‘Thousand’ realitzarà una actuació musical dirigida a públic infantil i juvenil.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.