Onda se suma a la conscienciació de reciclar aparells elèctrics i electrònics

  • Dos informadors recorren la ciutat per conscienciar als veïns sobre la importància de reciclar i arrepleguen en els seus remolcs xicotets aparells de fins a 25 centímetres

Onda s’ha sumant avui, a través de la Regidoria de Sostenibilitat, a la campanya de conscienciació ‘Recicla els teus aparells elèctrics i electrònics’, impulsada per la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana junt amb l’European Recycling Platform i diverses entitats, que travessa la Comunitat de forma itinerant.

130416 Campaña Reciclaje Aparatos Ayuntamiento Onda

Dos informadors han recorregut amb bicicleta els principals carrers d’Onda amb l’objectiu d’informar als ciutadans sobre la importància de reciclar tot allò que funciona amb electricitat, piles o combustible, i en especial, sobre fer-ho adequadament per millorar el present i futur mediambiental. Durant el trajecte, els bici-informadors també han arreplegat en els seus remolcs xicotets aparells elèctrics i electrònics de fins a 25 centímetres. Telèfons mòbils, planxes, espremedores són alguns dels objectes que els veïns d’Onda han depositat durant aquesta campanya de divulgació que finalitzava a les 17 hores en El Pla. Les persones que han entregat un aparell electrònic han rebut un xicotet detall i entraran en el sorteig d’un viatge.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha recordat que aquesta iniciativa promoguda per la Generalitat Valenciana se suma a les polítiques de reciclatge i respecte al medi ambient implementades pel consistori. “La millor  manera d’aconseguir entre tots una societat respectuosa amb el medi ambient és informant sobre la importància de reciclar correctament aquests residus per a millorar el lloc on vivim i duent a terme accions sobre reciclatge”, ha insistit Badenas, qui  ha assenyalat que “alguns veïns segueixen sense reciclar de forma adequada perquè desconeixen que tenim un Ecoparc i diferents punts de recollides d’olis vegetals usats o piles en edificis municipals com el Mercat Municipal”. Finalment, Badenas ha explicat que l’equip de govern continua treballant per   col·laborar en la millora del Medi ambient i per això ja ha iniciat accions administratives per   instal·lar contenidors en distints punts de la ciutat de recollida d’oli vegetal usat.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.