Onda presenta el nou vehicle tot terreny de la secció de la Policia Ecològica i Rural

 

  • L’equip de govern incremente la flota de vehicles per augmentar la seguretat fora del casc urbà

 

La tinent d’alcalde de Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, acompanyada de l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, ha presentat aquest matí el nou vehicle tot terreny del què s’ha dotat a la secció de la Policia Ecològica i Rural.

El cotxe, un Toyota Hilux, ha sigut adquirit mitjançant la modalitat de rènting, i va ser adjudicat per 46.289,76 euros, IVA inclòs, corresponent a l’import total de l’arrendament durant 4 anys. El preu inclou un segur a tot risc, el manteniment del vehicle i ha sigut adequat amb altes prestacions.

Aguilella ha destacat que, “amb aquesta adquisició necessària, l’equip de govern demostra l’important esforç que està realitzant per millorar els serveis que presta la Policia Local, perquè d’aquesta manera els onders se sentin protegits també fora del nucli urbà”. En aquesta línia, la tinent d’alcalde de Policia ha recordat que la setmana passada es va ampliar la unitat ciclista, que es va posar en marxa el passat mes de juliol i que permet que un total de tres agents patrullen amb bicicleta les zones del municipi que són de difícil accés per als vehicles policials.

Per la seva banda, Intendent Principal Cap de la Policia Local ha informat que aquest nou vehicle, “versàtil i punter en el mercat”, suposa un augment de la flota de la secció Ecològica i Rural, que passa a comptar amb 3 patrulles i una motocicleta. Izquierdo ha assegurat que “aquest pick up 4×4 és un model de cotxe que feia falta en Onda degut a les característiques del municipi i per l’elevat nombre de quilòmetres existents en el mateix”. Finalment, ha assenyalat que, “amb aquest tot terreny totalment equipat, es pot patrullar per zones de difícil accés situades en el terme municipal”.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.