Onda inaugura el Street Workout més gran d’Europa amb la celebració del Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana

  • El parc, que permetrà als onders entrenar a l’aire lliure, compta amb 500 metres quadrats i inclou elements per a persones amb mobilitat reduïda

Onda ha inaugurat el Street Workout amb la celebració de la primera edició del Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana de Workout. L’esdeveniment esportiu, que ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francisco Chalmeta, i altres membres de la corporació municipal, ha enlluernat per la seva estètica i disciplina als nombrosos veïns i veïnes que s’han congregat a la plaça 8 de març per gaudir d’este campionat visualment tan atractiu.

Aquesta competició de dimensió internacional ha comptat amb la presència d’atletes professionals molt llorejats. Sergio Ordoñez, campió d’Espanya i subcampió del món;  o  Dani Plaça, campió d’Espanya de Tensió en el Nacional de Madrid 2015, s’han donat cita a Onda per mostrar la seva tècnica en el Street Workout més gran d’Europa davant de l’atenta mirada del jutge Giovani, originari de New York on va sorgir este esport.

Després dels entrenaments lliures del matí, a les 16.30 hores ha començat la primera ronda d’aquest campionat que s’ha celebrat a la zona d’exercici que compta amb un total de 14 aparells de gimnàstica d’alta qualitat especialment pensats per a la disciplina coneguda com a calistènia. A més de la zona per a realitzar exercici a l’aire lliure, l’equip de govern socialista  ha invertit 200 mil euros a dotar el parc amb un aparcament, una zona verda, l’ampliació del mobiliari i més senyalització, i ha asfaltat la mitjana del carrer Joan Fuster amb ceràmica.

L’equip de govern liderat per Ximo Huguet fomenta d’aquesta manera l’esport al carrer amb l’objectiu que Onda siga una ciutat enfocada a l’esport i cardiosaludable. Per al disseny del Workout, que té una superfície de 500 metres quadrats, l’alcalde ha explicat que “un equip d’enginyers ha seguit les recomanacions d’atletes professionals nacionals i internacionals i s’ha tingut en compte els requisits de l’Associació Cultural de Gimnàstica Funcional d’Onda”. Ximo Huguet ha destacat que s’han instal·lat equipaments que inclouen elements per a persones amb mobilitat reduïda, “una forma d’integració social a través de l’esport PARA-Workout”. Els futurs usuaris d’aquesta disciplina han mostrat a l’equip de govern la seva  satisfacció per  poder comptar en la localitat amb una instal·lació de tan alt nivell que “els permetrà gaudir d’aquest esport urbà a l’aire lliure i que a més serà un punt de trobada entre els onders”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.