L’Ajuntament d’Onda destina més de 280.000 euros als clubs esportius del municipi

  • A través de la Regidoria d’Esports, el consistori impulsa la dinamització i promoció esportiva del municipi

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Francisco Chalmeta, destina una quantitat econòmica superior als 280.000 euros per a l’exercici 2016 als clubs esportius del municipi amb l’objectiu de recolzar, promocionar i dinamitzar l’activitat esportiva en la localitat.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha rubricat l’últim conveni entre l’administració local i el CF Racing. “Amb aquest acord, l’equip de govern pretén fomentar la seva pràctica escolar, promovent el sosteniment de la seva ensenyança i formació  d’equips que puguen competir en proves oficials i en les diferents categories, tot això per mitjà de l’ús de les instal·lacions municipals”, ha destacat l’alcalde. “Amb la concessió d’una ajuda econòmica de 16.500 euros, l’equip de govern impulsa el desenvolupament de jóvens onders i facilita als xiquets i xiquetes del municipi l’accés a la pràctica de l’esport a través de les Escoles del club, les quals realitzen una gran labor com a element educacional i socialitzador”, ha informat Huguet.

Així mateix, l’equip de govern de l’Ajuntament d’Onda és conscient que l’esport és una activitat de gran potencial per als interessos de la ciutat i un dels eixos més importants per al seu desenvolupament. Per això, Huguet aposta des del principi per “la celebració d’esdeveniments esportius i per millorar les instal·lacions municipals, tan descuidades durant la passada legislatura”.  Els esdeveniments que s’han celebrat en Onda durant els primers tres mesos de l’any han aconseguit atraure a la ciutat a més de 5.000 persones. Aquest mateix matí s’ha celebrat en Onda la primera edició de la Unbroken Race, en la que han participat 450 esportistes. “Unes dades que es traduïxen en un increment de número del turisme, del consum en els nostres comerços locals i en l’hostaleria”, ha assegurat Huguet, qui s’ha compromès a “continuar treballant, realitzant accions que fomenten la pràctica d’esport, beneficien a Onda en el seu conjunt i amb l’objectiu lloc a ser una ciutat cardiosaludable”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.