L’Ajuntament d’Onda canvia la circulació d’uns quants carrers per millorar la mobilitat urbana

  •  L’àrea de Mobilitat del consistori dóna solució a les peticions dels veïns del municipi i modifica la circulació als carrers Tossalet, Mestre Ismael Peris i Recinte

La regidora de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha anunciat que a partir de la setmana que ve el consistori farà efectiu canvis de circulació en uns quants carrers del municipi. “Amb la finalitat de vetllar per la seguretat ciutadana i atenent a les nombroses peticions dels veïns, l’àrea de Mobilitat ha estudiat totes les alternatives possibles per millorar la circulació urbana en unes quantes zones d’Onda”, ha destacat Piquer.

L’edil ha explicat que després d’estudiar els tècnics els problemes que van exposar els veïns del barri, s’ha conclòs que a partir del 9 de maig s’elimina el doble sentit del carrer Sant Bertomeu. De tal forma que, en breu, el carrer passarà a tenir un sentit únic de circulació, al qual s’accedirà pel carrer Tossalet. D’altra banda, pel carrer Sant Bertomeu es podrà accedir  al carrer Bon Pastor i desembocar al carrer de Concili Vaticà II.

Amb l’objectiu de dinamitzar l’accés al centre de la població, eliminar diversos punts negres i millorar el tràfic als veïns del carrer Recinte, Piquer ha explicat que el proper 11 de maig s’iniciarà el canvi de sentit en aquest carrer, entre el tram comprés des de l’encreuament del carrer Pintor Oliet fins al Raval de Sant Josep.

Finalment, donant resposta a una reclamació històrica dels veïns, el carrer Mestre Ismael Peris passarà a tenir el proper 13 de maig un sentit únic de circulació, al qual s’accedirà pel carrer Sant Fermí, es passarà pel carrer Mestre Ismael Peris i desembocarà la circulació en el carrer Sarratella. Així mateix, l’accés a la Plaça de la Música es realitzarà pel carrer del Mestre Tàrrega.

La regidora ha informat que els serveis tècnics de l’Ajuntament ja han posat en marxa el dispositiu necessari per adequar aquestes zones a les noves necessitats i serà la Policia Local la que, de manera natural, mantindrà la vigilància necessària per a observar el compliment  tant del tràfic rodat com de les ordenances municipals relacionades amb la convivència ciutadana.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.