Una nova jornada familiar dels ‘Dissabtes de ceràmica’ transforma el Museu en un jardí ceràmic

  • Fins al 15 d’abril els interessats poden realitzar la reserva en el Museu del Taulell per participar en esta activitat que versarà sobre l’esplendor de la naturalesa a la primavera

L’Ajuntament d’Onda organitza dissabte que ve 16 d’abril el programa educatiu Dissabtes de ceràmica.  D’11 a 14 hores, un total de 40 persones podran participar en una nova jornada d’aproximació als diferents processos i tècniques ceràmiques adaptada a les edats de tots els participants.

Sábados de cerámica Museu del Taulell Onda

En esta època primaveral, el Museu del Taulell es convertirà en un jardí ceràmic amb flors i plantes elaborats amb aquest material a través d’una nova activitat que fomentarà el debat sobre una societat més sostenible i el respecte per la naturalesa. Els objectius de la sessió són sensibilitzar als participants en el coneixement de diferents aspectes relacionats amb la cultura del taulellet i que gaudeixen d’un matí diferent. També es pretén que experimenten amb un material expressiu poc habitual a través d’una activitat que fomente la capacitat creativa dels assistents, alimente el debat sobre la sostenibilitat i la naturalesa, i aproxime a tots els membres de la família a les diferents tècniques d’elaboració i decoració ceràmica.

D’aquesta manera, el Museu del Taulell Manolo Safont es converteix novament en un espai cultural per a la diversió de tota la família a través de tallers de ceràmica programats en horari de matí. En aquesta ocasió, els participants treballaran diferents estils, aspecte i elements de decoració de taulellets que han evolucionat al llarg de la història i que es troben representats en la col·lecció permanent exposada en el Museu: figuració i abstracció, realisme, naturalisme, esquematisme, simetria i asimetria, etc. Prendran com a referència les representacions de plantes, arbres i flors, fixant-se especialment en la rosa, que ha anat transformant la seva representació conforme han transcorregut les distintes èpoques estilístiques de decoració de taulellets.

Les famílies que desitgen participar en el taller poden fer la reserva en el Museu del Taulell o a través del telèfon 964770873 fins al 15 d’abril. El preu per realitzar l’activitat és de 3 euros per persona, sent gratuït per als menors de 4 anys, per a les persones amb alguna discapacitat i per als onders.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.