L’Ajuntament d’Onda organitza la ‘Fireta Solidària’ a benefici de les ONG locals

  • L’equip de govern presenta el programa d’activitats que durà a terme dissabte que ve 16 d’abril amb l’objectiu d’acostar al ciutadà l’important treball que aquestes organitzacions fan i amb la intenció que col·laboren amb elles

L’Ajuntament d’Onda ha organitzat per a dissabte que ve 16 d’abril la ‘Fireta Solidària’, que s’ubicarà en el Raval de Sant Josep. Per primera vegada, el municipi celebra aquest esdeveniment solidari en suport a les 14 entitats amb representació local que de forma altruista dediquen el seu temps i ajuda als que més ho necessiten. D’esta manera, la tinent d’alcalde de Política Social de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha presentat el programa complet d’activitats, junt amb representants de diverses ONG i de grups de música i ball que han volgut participar de forma gratuïta en aquest dia.

Mans Unides, Karit, Càritas, Riu Sec, CO El Molí, Sta. Bàrbara, ONGD Quisqueya, Ecoxarxa Plana Baixa, Delwende, Asamanu Àfrica, Associació Espanyola Contra el Càncer, Creu Roja, Associació de familiars malalts d’Alzheimer i altres demències de Castelló (AFA Castelló) i Associació de Castelló Contra el Càncer, s’instal·laran en diferents estands a fi de donar a conèixer els seus projectes i els seus fins socials. De 10.30 hores a 14 hores i de 16.30 a 20 hores romandran els estands oberts.

Durant la jornada hi haurà activitats que dinamitzen l’esdeveniment. A les 11 hores es realitzaran tallers infantils organitzats per la Creu Roja. A les 12 hores, la Banda Jove de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda oferirà un concert de pasdobles. A les 13 hores, organitzada per l’ONGD Quisqueya, començarà una gimcana. A les 18 hores el grup musical ‘Trobadorets’ amenitzarà la vesprada amb un espectacle musical infantil i, finalment, a les 19.30 hores, l’associació ‘Amics del Ball’ realitzarà una exhibició de rumba bolero i ‘bachata’.

L’equip de govern liderat per l’alcalde Ximo Huguet pretén a través d’aquesta fira aproximar al ciutadà l’important treball que aquestes organitzacions realitzen en els diferents camps en què actuen, de manera que els veïns d’Onda siguen conscients de les entitats que de forma altruista ajuden als altres i col·laboren amb elles. Per això, tant Aguilella com les ONG han animat a tots els veïns del municipi a participar en aquesta fira solidària i esperen que “obtinguen una bona recaptació, que els ajude a continuar desenvolupant aquesta important labor social”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.