L’Ajuntament valora com participatives, segures i tranquil·les les festes de Pasqua

  • L’equip de govern destaca la gran gestió de la Policia Local i agraeix la col·laboració de ciutadans i associacions per contribuir al fet que les festes s’hagen desenvolupat sense incidents

La regidora de la Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha assegurat que les festes de Pasqua d’enguany s’han caracteritzat per “una elevada participació, sense que calgui destacar incidents”, pel la qual cosa ha volgut agrair, en primer lloc, “el gran comportament i civisme que han demostrat tant onders com visitants, així com la gran gestió realitzada per la Policia Local”.

Aguilella ha indicat que durant aquestes dues setmanes d’intenses activitats musicals, culturals, taurines i d’oci a Onda, la Policia Local ha realitzat més de 300 serveis d’atenció directa relacionats amb les nombroses activitats programades a Onda, que han registrat una gran afluència de públic. Així mateix, des de la Regidoria de Policia s’han reforçat els serveis en tots els esdeveniments, arribant a gestionar també la direcció de festejos taurins de les jornades realitzades en el Multiusos.

Mari Carmen Aguilella ha assenyalat que, “gràcies a la coordinació prèvia entre totes les àrees  i el complet dispositiu de seguretat elaborat per l’Ajuntament, els ciutadans han pogut gaudir  de forma segura de totes les festes que han transcorregut aquests dies als carrers i instal·lacions municipals d’Onda”. Concretament, durant el primer cap de setmana de Pasqua es van dur a terme activitats esportives, com el Torneig de futbol de la Ceràmica, que van coincidir en el dia 26 amb la Pasqua Taurina i els actes del Col·lectiu Sonora, per la qual cosa es va reforçar la presència policial amb 40 serveis. Durant els següents dies de Pasqua, el municipi també presentava una diversa oferta programada per l’Ajuntament i diferents col·lectius de la ciutat. La Pasqua en els parcs del 8 de març i de la Ceràmica, les activitats en el Paratge del Salvador, els esdeveniments organitzats per la Pasqua Taurina i el Col·lectiu  Sonora, a més de la fira d’atraccions, van estar totalment controlats pels dispositius de seguretat dissenyats específicament per a aquests dies.

Per la seva banda, l’Intendent Principal de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, ha explicat que, a més de les esmentades activitats de Pasqua, durant el passat cap de setmana passat també es va reforçar  la seguretat amb 34 serveis extres  amb l’objectiu d’assegurar el bon funcionament i desenvolupament de les festes del barri Moreria, l’acte dels Devots de Fanzara a l’ermita del Salvador, la XXVIII edició de la TransBetxí i la 1a edició de la Unbroken Race.

“La preparació prèvia que hem dut a terme ha permès que tots els actes s’hagen celebrat amb total normalitat”, ha apuntat Izquierdo, qui ha aprofitat l’oportunitat per agrair la labor de Protecció Civil, el suport dels organitzadors de Col·lectiu Sonora i la Pasqua Taurina, i la col·laboració de tots els ciutadans que han fet possible que “aquestes festes hagen sigut participatives, segures i tranquil·les”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.