Els onders acudeixen a la cita amb la solidaritat recolzant a les ONG locals

  • Els veïns del municipi han respost a la trucada a la solidaritat, participant en la ‘Fireta Solidària’ que l’Ajuntament ha organitzat per apropar l’important treball que aquestes organitzacions fan i amb l’objectiu que col·laboren amb elles

Nombrosos veïns del municipi han respost a la trucada a la solidaritat que l’Ajuntament d’Onda ha realitzat per recolzar el treball que realitzen durant tot l’any les ONG locals. El Raval de Sant Josep ha sigut el punt de trobada de molts onders que han volgut mostrar així el seu suport a aquesta iniciativa que ha organitzat la Regidoria de Política Social, liderada per Mari Carmen Aguilella.

14 entitats amb representació local, que de forma altruista dediquen el seu temps i ajuda als que més ho necessiten, han participat en la ‘Fireta Solidària’. Mans Unidas, Karit, Cáritas, Riu Sec, CO El Molí, Sta. Bárbara, ONGD Quisqueya, Ecoxarxa Plana Baixa, Delwende, Asamanu África, Asociación Española Contra el Cáncer, Cruz Roja, Asociación de familiares enfermos de Alzheimer y otras demencias de Castellón (AFA Castellón) i Asociación de Castellón Contra el Cáncer, han donat a conèixer els seus projectes i fins socials des de primera hora del matin. En els estands els veïns han pogut adquirir productes i alguns objectes elaborats per les pròpies ONG, col·laborant d’esta manera a què aquestes entitats puguen continuar desenvolupant la important labor social que realitzen.

Durant tota la jornada es realitzen diverses activitats per dinamitzar l’esdeveniment solidari i animar a la participació als veïns. A les 11 hores Cruz Roja ha organitzat tallers infantils. A les 12 hores, la Banda Jove de la Unió Musical Santa Cecília d’Onda ha oferit un concert de pasdobles. A les 13 hores, organitzada per l’ONGD Quisqueya, ha començat una gimcana. A les 18 hores, el grup musical ‘Trobadorets’ amenitza la vesprada amb un espectacle musical infantil i, finalment, a les 19.30 hores, l’associació ‘Amics del Ball’ realitza una exhibició de rumba bolero i ‘bachata’.

Finalment, Mari Carmen Aguilella ha explicat que, a través d’aquesta fira, “s’ha pretès aproximar al ciutadà l’important treball que realitzen aquestes organitzacions en els diferents camps en què actuen, de manera que els veïns d’Onda siguen conscients de les entitats que  de forma altruista ajuden als altres i col·laboren amb elles”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.