Onda celebra aquest cap de setmana el X aniversari d’Adaponda

  •  Per celebrar aquest esdeveniment, els dies 8, 9 i 10 d’abril la ciutat acollirà entre altres activitats la presentació del club adaptat, una exposició que mostra la seva història i diferents competicions esportives

L’Ajuntament d’Onda, a través de la Regidoria d’Esports que dirigeix Francisco Chalmeta, ha presentat junt amb la Presidenta del Club Adaponda, Amparo Monedero, i l’entrenadora del mateix, Eli Cortès, el programa d’activitats que han organitzat amb motiu del desè aniversari.

Per celebrar aquest esdeveniment, han preparat per a aquest cap de setmana activitats esportives, culturals i d’oci. El divendres 8 d’abril, a les 19 hores, la Sala de La Cassola acollirà una emotiva presentació, que comptarà amb la presència de tots els seus integrants. A les 20 hores, en la Sala d’Exposicions del Centre d’Ocupació i Cultura, inauguraran l’exposició que mostra la història del club i que romandrà oberta al públic fins a divendres 15 d’abril. A partir de les 22.30 hores, també en la Sala de La Cassola, es projectarà la pel·lícula ‘8 apellidos catalanes’, els beneficis de la qual es destinaran al club. El dissabte 8 la programació és totalment esportiva. En el Pavelló Víctor Cabedo, a partir de les 10 hores, es disputarà la Lliga Autonòmica de Futbol Sala i, a les 11.30 hores, se celebrarà el Campionat Local de Tenis Taula. Aquesta mateixa vesprada, a les 17 hores, tindrà lloc l’Open de Natació en la piscina coberta de València. Finalment, el diumenge 10 d’abril, el grup ‘De Calle’ posarà el fermall final a l’aniversari amb una actuació en la plaça del Raval de Sant Josep, a les 17 hores.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, ha instat a tots els veïns de la ciutat a “participar en aquest aniversari i animar a aquests esportistes que, a més d’obtenir grandíssimes marques, són un clar exemple d’esforç i superació”. Finalment, el club ha agraït durant la roda de premsa el suport incondicional de l’Ajuntament d’Onda, qui col·labora amb Adaponda durant aquest exercici amb 18.000 euros per promocionar les activitats de l’esport adaptat i les seues competicions.

 

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.