14 agents de la Policia Local es formen per encarar situacions de risc i control de masses

  • IVASPE torna a triar les instal·lacions municipals per a realitzar un curs en el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’

L’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) ha triat novament les instal·lacions municipals per dur a terme un curs que ha tingut una gran demanda per part de membres de totes les forces de seguretat.

Un total de 30 alumnes, 14 d’ells membres de la Policia Local, així com agents de plantilles de tota la província i components de la Unitat Militar d’Emergències (UME) del quarter de Bétera, s’han format en el Museu del Taulellet ‘Manolo Safont’ en un curs sobre actuacions policials en situacions de risc i de control de masses. Professors de la unitat adscrita de la Policia Autonòmica, encarregats de la protecció de personalitats en l’àmbit polític, han impartit aquest curs de 25 hores, eminentment pràctic.

La regidora de Policia de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, considera clau una formació contínua i una especialització tècnica dels agents locals. “En aquest cas, el curs ha permès que els agents adquirisquen habilitats per afrontar situacions de major risc, amb l’objectiu de salvaguardar no sols la pròpia integritat de la policia, sinó també la de terceres persones”, ha explicat Aguilella.

Per la seva banda, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, ha indicat que “el camí de la professionalització es basa en la permanent formació i continu reciclatge dels policies, per la qual cosa s’està observant la possibilitat de dur a terme un nou curs en el nostre municipi relacionat amb l’abocament de residus i la vigilància i actuació en il·lícits sobre flora i fauna”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.