La carrera d’obstacles Unbroken Race arriba per primera vegada a Onda el 2 d’abril

  • Quasi 400 atletes s’han inscrit ja en aquesta exigent prova que recorrerà llocs emblemàtics de la ciutat i que posarà a prova les seves qualitats físiques i mentals en completar un circuit d’11 km amb 20 obstacles

El pròxim 2 d’abril arriba a Onda la primera edició de la carrera d’obstacles Unbroken Race, completant així la variada programació que el consistori ha preparat per a la Pasqua 2016. Per al regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, la celebració d’aquesta carrera extrema és per a l’equip de govern “molt il·lusionant” perquè arriba per primera vegada a la ciutat després de la demanda de molts esportistes que sol·licitaven una prova d’aquestes característiques. “A més de poder complir amb una de les peticions més demandades pels onders”, el regidor d’esports ha assegurat que “la celebració de la Unbroken Race repercutirà econòmicament a la ciutat, ja que se celebra per primera vegada a la província de Castelló i està arrossegant esportistes d’àmbit nacional”.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha presentat avui aquesta exigent carrera que posarà a prova les qualitats de centenars d’atletes, que competiran en distintes categories. De moment, 400 persones ja s’han inscrit a través de la web http://www.unbrokenrace.com, per a completar un dur circuit d’11 quilòmetres, 400 metres de desnivell en positiu i 20 obstacles, amb eixida a les 10 hores i meta sobre les 14.30 hores des de la part posterior del col·legi Pío XII.

L’organitzador de la prova, Óscar Blázquez, ha explicat que “es tracta d’una carrera que enfrontarà als participants a diversos terrenys, com a muntanya, vessant, barrancs o rius, i que recorrerà llocs emblemàtics d’Onda, com són l’Ermita de Santa Bárbara, el Calvari o el castell”. Finalment, Blázquez ha informat que “l’atractiva prova es desenvoluparà tant per entorn natural com a urbà, sent els obstacles naturals com artificials, com a murs verticals, murs inclinats, arrossegaments, bales de palla o pneumàtics, que mesuraran la destresa física i mental dels participants”.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.