Èxit de participació en el primer cap de setmana de Pasqua a Onda

  • Centenars de persones gaudeixen de la música, festejos taurins i múltiples activitats que l’Ajuntament i diversos col·lectius locals han organitzat per a aquests dies festius

Onda ha registrat una gran afluència de públic durant el primer cap de setmana d’aquestes festes de Pasqua. Així ho ha anunciat l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui ha valorat molt positivament la diversa oferta que l’Ajuntament i diferents col·lectius de la ciutat han planificat. “Entre tots hem mostrat una àmplia oferta d’activitats que han completat el ventall de propostes que Onda presenta per si sola amb el seu incomparable entorn natural i cultural”, ha explicat Huguet.

La ciutat ha presentat els veïns del municipi i visitants una programació musical i taurina, combinada amb activitats pensades per a tota la família. Així, centenars d’onders han gaudit dels festejos taurins organitzats per la Pasqua Taurina i han ballat al ritme d’unes quantes orquestres gràcies al Col·lectiu Sonora. “Tot això està inclòs en una programació que s’estendrà fins al pròxim cap de setmana i que se suma a la qual ha organitzat l’Ajuntament en distints punts de la ciutat”, ha informat l’alcalde.

D’aquesta manera, l’ermita del Salvador ha tornat a ser un punt clau de la Pasqua d’Onda on, des del diumenge, majors i xicotets poden gaudir d’una infinitat d’activitats. Tallers de manualitats, zones de tir amb arc, zona de cavalls o rocòdroms són algunes de les activitats que ofereix el consistori. Per a això, l’equip de govern ha comptat amb les empreses locals perquè el paratge del Salvador continue sent avui  dilluns i el proper 3 d’abril, un lloc d’alternativa d’oci per a tota la família. Durant la setmana que ve, Huguet ha recordat que l’Ajuntament acostarà la programació de Pasqua a altres punts de la ciutat. D’aquesta manera, el dia 29 al parc de la Ceràmica s’instal·larà una mini plaça de bous i unflables i es duran a terme una infinitat de tallers i jocs tradicionals, que també estaran disponibles el dimecres 30,  al parc 8 de Març, on a més es podrà conduir quads.

Finalment, l’alcalde ha destacat que “Onda s’està convertit durant aquest dies en un exemple de participació”. En aquest sentit, ha posat en relleu l’elevat grau de col·laboració ciutadana que, junt amb el dispositiu de seguretat que està coordinat per la Policia Local i l’Ajuntament, fan que els veïns gaudeixen de la festa al carrer de forma “segura i tranquil·la”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.