L’alcalde Ximo Huguet felicita pels seus èxits als esportistes d’Adaponda

  • L’alcalde d’Onda destaca l’esforç i superació d’aquests esportistes que han sigut clau perquè la valenciana es proclamara subcampiona d’Espanya per autonomies

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francisco Chalmeta, ha rebut en el Saló del Plens del consistori als integrants del Club Adaponda que, representant a la Comunitat Valenciana, van quedar subcampions d’Espanya de natació adaptada en el Campionat d’Espanya per autonomies.

Aquest matí, Huguet els ha felicitat d’un en un pels bons resultats que van obtenir en aquest campionat en què la Comunitat Valenciana va quedar en segon lloc, a molt pocs punts de Catalunya. L’alcalde s’ha mostrat molt orgullós de tots i cada un dels membres d’aquesta expedició d’Adaponda, ja que l’actuació d’aquests nadadors va ser clau per aconseguir el subcampionat. A més, ha destacat que l’esforç i lluita constant d’aquests esportistes que van aconseguir baixar les seves pròpies marques de tal manera que s’han assegurat la participació en el Campionat d’Espanya per Clubs, i inclús algun d’ells es va proclamar individualment Campió d’Espanya.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.