L’Ajuntament d’Onda inverteix 100.000 euros a fomentar l’esport escolar

  • L’alcalde Ximo Huguet firma un conveni amb el CD Onda per a recolzar l’ensenyança dels seus equips base

030316 Firma Convenio alcalde Ximo Huguet Ayuntamiento Onda, concejal Francisco Chalmeta, CD Onda

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel regidor d’esports del consistori, Francisco Chalmeta, ha signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i el CD Onda per recolzar i desenvolupar l’esport en el municipi. “Especialment es pretén fomentar la seva pràctica escolar, promovent el sosteniment de la seva ensenyança i formació d’equips que puguen competir en proves oficials i en les diferents categories, tot això mitjançant l’ús de les instal·lacions municipals”, ha destacat l’alcalde.

Amb la concessió d’una ajuda econòmica de 100.000 euros, l’equip de govern demostra l’important esforç que està realitzant per impulsar el desenvolupament de centenars de joves onders, a pesar de la complicada situació econòmica que ha heretat de la passada legislatura. L’alcalde ha destacat que l’objectiu d’aquest acord radica a “facilitar als xiquets i xiquetes del municipi l’accés a la pràctica de l’esport a través de les Escoles del club, les quals realitzen una gran labor com a element educacional i socialitzador”.

L’equip de govern té entre els seus objectius que Onda torne a ser reconeguda com la ciutat de l’esport base. Per això, a aquesta subvenció de 100.000 euros al CD Onda se li sumarà l’ajuda al CF Racing Onda, que en breu renovarà el conveni amb l’Ajuntament. En aquest sentit, l’alcalde Ximo Huguet ha valorat molt positivament la renovació dels convenis esportius i assegura que amb ells “estem apostant pel futur d’Onda, que està representada pels més joves”.

 

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.