L’Ajuntament d’Onda impulsa el Mercat Municipal a través d’un potent pla de desenvolupament

  • L’equip de govern treballa amb la Cambra de Comerç en un pla que dinamitze el Mercat, augmente la seua competitivitat i posicione Onda com a capital comercial comarcal

L’Ajuntament d’Onda, que té com a objectiu la promoció i el foment del comerç de la localitat, ha arribat a un acord amb la Cambra de Comerç de Castelló per al desenvolupament d’accions que dinamitzen el Mercat Municipal, que es posaran en marxa a través d’un potent pla.

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha explicat que aquest conveni és una mostra més del treball que està realitzant l’equip de govern socialista per aconseguir que “Onda es posicione com a capital comercial comarcal i el nostre comerç millore en tots els aspectes, apostant per una modernització i professionalització del sector, que atraga a més visitants a la nostra ciutat”. Per a això, ha sol·licitat a la Cambra de Comerç de Castelló que elabore un pla per detectar les necessitats formatives de les més de 30 parades que integren el Mercat i detalle una programació de cursos per cobrir-les. De la mateixa manera, Badenas ha assenyalat que, entre altres accions promocionals, estudiaran la manera de potenciar la imatge del Mercat com a espai de compres, amb l’objectiu de “posar en valor els recursos comercials, culturals i gastronòmics i d’oci del municipi entorn d’una imatge capaç de reflectir l’atractiu i les possibilitats que té aquest espai com a centre de compres i entreteniment”. El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica ha destacat també que, a més d’implantar la comunicació de la imatge de marca del Mercat, “es potenciarà un programa de promoció i animació comercial perquè les empreses del Mercat Municipal puguen fidelitzar als clients i atraguen nous consumidors, tant locals com d’altres ciutats”.

Mercat amb segell ‘Excel·lent’

Badenas ha recordat que la Conselleria va atorgar al Mercat Local la distinció d’Excel·lent en 2011 pels canvis que es van realitzar en la imatge de la sala de vendes, el desenvolupament de la imatge corporativa i la creació del punt d’atenció al client, amb el suport del govern socialista d’aquella legislatura. En aquest sentit, el tinent d’alcalde ha destacat que el segell “Excel·lent” va refermar llavors el model de negoci del Mercat d’Onda amb la inversió de l’Ajuntament, que va apostar per millorar el servei que ofereixen tant a onders com visitants. En aquesta línia, Badenas ha assegurat que continuarà treballant perquè les empreses que operen en el recinte augmenten la seua competitivitat, alhora que ha mostrat el compromís de l’equip de govern socialista de “dur a terme totes aquelles accions que servisquen per dinamitzar l’economia local”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.