La Policia d’Onda intervé els vehicles d’una banda eslovaca que estafava a empreses locals

La Policia Local d’Onda ha dut a terme una actuació a l’Apeadero de Betxí contra sis barons d’origen eslovac integrants d’una banda que es dedicava a realitzar estafes relacionades amb obres en empreses i camins.

Concretament, un dels suposats autors es presentava en diferents empreses i habitatges del terme oferint el condicionament del terreny a preus relativament baixos, al·legant que pertanyien a una contracta civil i que els sobrava material d’asfaltat. Una vegada finalitzat el treball, la resta de la banda apareixia sol·licitant fins a 20 vegades més del pressupost oferit, al·legant suposades dificultats que s’havien generat, arribant inclús a utilitzar amenaces i coaccions.

La denúncia que va realitzar una empresa del municipi fa unes setmanes va posar en alerta a la Policia Local, que va reforçar la vigilància en el terme, sobretot en horaris de matí i vesprada, quan solia actuar la banda. Finalment, la Policia Local va intervenir els vehicles que utilitzava la banda, els quals presentaven deficiències tècniques que deriven en sancions properes als 4.000 euros. Un camió rígid, una furgoneta i una piconadora s’han posat a disposició judicial per esbrinar la seva procedència, ja que també figura matrícula estrangera.

La Guàrdia Civil, que va col·laborar amb els efectius policials en la confiscació dels suposats causants, s’ha fet càrrec de la investigació per il·lícits d’estafa, coaccions i falsedat documental.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.