Finalitzen amb èxit els treballs realitzats per 25 veïns contractats per l’Ajuntament a través del Pla d’Ocupació Conjunt

  • Els onders han realitzat durant quatre mesos tasques d’instal·lació, reparació i manteniment d’espais públics de la ciutat i han netejat les males herbes i residus urbans de distintes zones

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha valorat molt positivament els treballs realitzats pels 25 veïns d’Onda que l’Ajuntament va contractar en el mes de novembre a través del Pla d’Ocupació Conjunt, subvencionat per la Generalitat Valenciana, la Diputació i el consistori. L’equip de govern socialista de l’Ajuntament d’Onda, en la seva aposta per minimitzar la taxa de desocupació i eradicar l’exclusió social, va donar continuïtat a aquest Pla, a través del qual es va contractar a onders desempleats menors de 25 anys i majors de 45 anys.

10 peons de neteja, 4 pintors, 2 peons d’ajuda a domicili, 6 peons d’obra i 3 de serveis múltiples, han finalitzat avui els treballs de millora en diferents parts del municipi. Durant els últims quatre mesos han realitzat tasques d’instal·lació, reparació i manteniment d’espais públics d’Onda i han netejat les males herbes i residus urbans de diverses zones de la ciutat. En aquest sentit, Badenas ha destacat el treball de la brigada de neteja en zones com el Camí La Volta, el Camí de Beniparrell, la zona esportiva de l’Olímpic, la pista poliesportiva del Tossalet, la zona verda del carrer Segorbe, el SUR 11, el Portal de València, el port del Riu Sonella o les treballs de manteniment en Artesa.

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha recordat el gran esforç que ha realitzat l’equip de govern per beneficiar al màxim número possible d’onders amb aquest Pla, que té un pressupost de 237.442,73 euros. Tant és així que, la inversió que ha realitzat l’Ajuntament és percentualment major que la de la resta d’administracions que col·laboren en el Pla d’Ocupació Conjunt. Badenas ha destacat que “el consistori ha aportat 15 mil euros més que les altres administracions perquè es pogueren contractar a més onders aturats”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.