Els esdeveniments esportius en Onda atrauen a més de 5.000 persones en els primers 3 mesos de 2016

  • L’equip de govern socialista és conscient que l’esport és un dels eixos més importants per al desenvolupament de la ciutat i mostra la seva aposta per la celebració de múltiples esdeveniments i la millora de les instal·lacions

Coincidint amb la celebració avui en Onda de l’última prova del Circuit Duatlons de Castelló, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha donat a conèixer les dades que s’han traduït  en un increment del turisme i el consum en la ciutat produït gràcies als esdeveniments esportius celebrats en el municipi durant els primers mesos de 2016.

Francisco Chalmeta, regidor d’Esports, ha informat que s’han inscrit més de 260 esportistes a la IV Duatlón Esprint d’Onda i ha destacat que els esdeveniments més multitudinaris i amb major abast fins al moment han sigut la II Prova d’atletisme 5k Cada vegada + Dones, la jornada de Lliga Promeses de natació o la fase provincial de gimnàstica artística. Al marge d’aquestes proves oficials, activitats esportives com els entrenaments oficials de la FVM de Motocròs o la presentació dels equips del CD Onda i del CF Racing, han comptat amb la participació de centenars d’esportistes i acompanyants. A més, Chalmeta espera que el X Torneig de la Ceràmica CD Onda, previst per al 25 i 26 de març i en el que participaran 19 clubs de futbol de tota la geografia nacional i al voltant de 700 xiquets, “siga tot un èxit i tinga una important repercussió en el municipi més enllà del propi àmbit de l’esport”.

L’equip de govern socialista és conscient que l’esport, a través de qualsevol de les seves manifestacions, constituïx un dels sectors amb major importància econòmica. En concret, Chalmeta ha assenyalat que “cada un d’aquests esdeveniments esportius celebrats a Onda han generat ingressos i beneficis per a la ciutat”.  El regidor ha insistit en el fet que eixos esdeveniments “no sols arrosseguen esportistes, sinó a familiars i amics, així com a Mitjans de comunicació que donen cobertura i promocionen el municipi”. En este sentit, Chalmeta ha apuntat que per a l’Ajuntament, “l’esport és un dels eixos més importants per al desenvolupament de la ciutat i és una activitat de gran potencial per als interessos d’Onda”. Per tot això, ha recordat l’esforç de l’actual equip de govern per millorar les instal·lacions esportives municipals, “tan descuidades pel Partit Popular durant la passada legislatura”.

Finalment, Chalmeta ha donat les gràcies a “tots els amants de l’esport que participen en els esdeveniments que impulsa l’Ajuntament d’Onda, perquè són l’alè de l’equip de govern per a seguir apostant per l’esport, promocionar-ho i millorar i construir noves instal·lacions com per exemple el Street Workout, que s’inaugurarà el 23 d’abril, a partir de les 11 hores, amb la celebració del Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.