El Museu del Taulell canvia el significat als objectes en una nova jornada familiar dels ‘Dissabtes de ceràmica’

  • Fins a l’11 de març els interessats poden realitzar la reserva en el Museu del Taulell per a participar al programa educatiu que en aquesta ocasió versarà sobre l’ús i els significats dels objectes

L’Ajuntament d’Onda organitza dissabte 12 de març el programa educatiu ‘Dissabtes de ceràmica’. D’11 a 14 hores, un total de 40 persones podran participar en una nova jornada d’aproximació als diferents processos i tècniques ceràmiques adaptada a les edats de tots els participants. Sota el títol ‘La memòria dels objectes’, l’activitat té com a objectius sensibilitzar als participants en el coneixement de diferents aspectes relacionats amb la cultura del taulellet, gaudir d’una sessió diferent en família, experimentar amb material expressiu poc habitual com és la ceràmica, fomentar el treball de col·laboració entre els diferents membres de la família i animar al debat sobre la utilització dels objectes quotidians i la seua memòria cultural.

Sábados de cerámica Museu del Taulell Onda

D’aquesta manera, el Museu del Taulell Manolo Safont es converteix novament en un espai cultural per a la diversió de tota la família a través de tallers de ceràmica programats en horari de matí. En aquesta ocasió, els participants debatran sobre els usos dels objectes personals que hagen portat al Museu i establiran paral·lelismes entre els objectes que alberga la instal·lació museística i aquells que utilitzen de manera quotidiana en les seves llars com coberts, gots, raspalls de dents, tisores o joguets. A continuació, cada família transformarà amb argila els seus objectes, creant uns altres de nous i canviant-los el significat i la memòria que tenen d’ells. De tots els nous objectes, el Museu crearà un arxiu fotogràfic i, finalment, elaboraran taulellets decorats amb relleus i estampacions que facen referència a l’objecte aportat perquè cada un dels participants puga emportar-se un record del Museu.

Les famílies que desitgen participar en el taller poden fer la reserva en el Museu del Taulell o a través del telèfon 964770873 fins a l’11 de març. El preu per realitzar l’activitat és de 3 euros per persona, sent gratuït per als menors de 4 anys, per a les persones amb alguna discapacitat i per als onders.


Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.