Onda reforça les mesures de control del tràfic i seguretat durant la Pasqua

  • L’Ajuntament, en coordinació amb Policia Local, posa en marxa un dispositiu especial amb més de 300 serveis previstos per als pròxims dies festius

L’Ajuntament d’Onda ha coordinat les mesures policials disposades per reforçar la seguretat i mobilitat durant les festes de Pasqua. La regidora de la Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, el regidor de Festes, Asensio Blaya, i el regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, acompanyats per l’Intendent Principal de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, i representants de Protecció Civil, Pasqua Taurina i Col.lectiu Sonora, han detallat un dispositiu el propòsit del qual és que els onders gaudeixen les festes en els carrers i instal·lacions municipals d’Onda.

Després de la reunió, Mari Carmen Aguilella ha destacat que en els pròxims dies la Policia Local realitzarà quasi 300 serveis, sent 80 d’ells extres i més de 10 del director Taurí. La majoria d’ells corresponen a serveis de regulació i control de tràfic, així com de vigilància de la seguretat ciutadana, fent major insistència els dies 25 i 26 de març en els camps de futbol municipals per la celebració del X Torneig de la Ceràmica. Respecte a les múltiples activitats que ha programat l’Ajuntament d’Onda a l’ermita del Salvador, al Parc de la Ceràmica i a la plaça 8 de març, el consistori reforçarà la vigilància amb presència fixa de la Policia Local en les distintes zones per garantir la seguretat i mobilitat en aquestes dates en què augmenta l’afluència de persones. Del dissabte 26 de març al 3 d’abril, Aguilella ha informat que la Policia mantindrà presència fixa durant la celebració dels actes de la pasqua taurina, controlant el tràfic en els accessos a la zona esportiva i al Recinte Multiusos. Quant als actes organitzats pel Col.lectiu Sonora, que tindran lloc els dies 26, 27, 28 i 31 de març, i 1 i 2 d’abril, els efectius de la Policia Local controlaran els accessos als voltants del Recinte Multiusos, als que s’uniran les patrulles de la Guàrdia Civil per vigilar i impedir les situacions d’alteració de la normalitat que puguen sorgir en aquestes zones, on es produiran grans concentracions de persones.

Finalment, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, ha instat els veïns del municipi a “participar de les festes de forma segura i cívica”, i confia en que es produïsca “un elevat grau de col·laboració ciutadana i que els onders continuen demostrant que saben gaudir d’unes festes que es presenten més que segures després d’esta planificació”.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.