Huguet i Toledo uniran esforços per potenciar la zona logística d’Onda

  • El president de l’Autoritat Portuària de Castelló assegura que és essencial millorar les comunicacions per afavorir el transport de mercaderies fins al port

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, i l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, han mantingut una reunió de treball en què han acordat unir esforços per millorar les comunicacions viàries entre la població i el recinte portuari i afavorir així el transport de mercaderies entre aquesta població de La Plana i el port.

180316 Reunión Paco Toledo, Ximo Huguet, Ángel Badenas, Puerto y Ayuntamiento Onda

En aquest sentit, tots dos han acordat estudiar línies d’acció conjuntes per culminar la biela de comunicació entre la CV-21 i la CV-10. En l’actualitat aquesta biela només és una realitat a l’altura del polígon logístic SUR 13, desenvolupat pels anteriors equips de governs socialistes.

La importància de completar aquest vial en tot el seu traçat ve donada per l’impacte mediambiental positiu que suposaria acurtar les distàncies per al tràfic rodat de vehicles pesats. A més, s’afavoriria la implantació de noves empreses distribuïdores de mercaderies i productes en aquest polígon.

Un altre objectiu que tots dos representants institucionals s’han marcat durant la trobada és la posada en valor els 10.000.000 metres quadrats de polígons existents a Onda. Cal recordar que les empreses de la localitat adquireixen i exporten bona part dels seus productes a través del port de Castelló.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha assenyalat que “es tracta de posar en valor una zona estratègica de la província de Castelló, com és el municipi d’Onda, facilitar la implantació de noves empreses i connexions adequades amb la seva sortida natural per a l’exportació com és el port de Castelló”.

Per la seva banda, el primer edil onder ha explicat que “augmentar les exportacions és essencial per reactivar l’economia, i per a això hem de ser competitius i augmentar les oportunitats de les nostres empreses i el sector ceràmic”.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.