El servei d’ambulàncies esportiu realitza 17 actuacions durant els primers 3 mesos

  • Sense suposar cap cost extra als onders, l’actual equip de govern va aconseguir millorar el servei d’ambulàncies per protegir la salut dels esportistes

El servei d’ambulància que l’equip de govern socialista d’Onda hi ha disposat per protegir la salut dels esportistes onders ha realitzat 17 actuacions des de la seva posada en marxa, el passat mes de desembre. Així es desprèn de l’informe facilitat per l’empresa que té contractat el servei i que aquesta vesprada ha anunciat el regidor d’esports Francisco Chalmeta.

“Aquestes dades significatives constaten que l’ampliació del servei era necessari per protegir la salut dels onders”, ha explicat Chalmeta, qui després de reunions amb els responsables de l’empresa d’ambulàncies va aconseguir que el municipi dispose tots els caps de setmana d’un servei d’ambulàncies amb base semipermanent en el Pavelló Víctor Cabedo i amb mobilitat a altres instal·lacions esportives, mentre se celebren competicions en el municipi, siga quina siga la modalitat esportiva.

Chalmeta ha recordat que, “l’equip de govern liderat per l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, compromès amb la salut dels xiquets i esportistes d’Onda, va acordar amb l’empresa un augment del servei, sense que suposara cap cost extra per als veïns de la ciutat. Una mesura que, en tan sols tres mesos ha assistit a molts esportistes”. Dels 17 serveis, 7 han tingut lloc al Pavelló Víctor Cabedo, 4 a l’Olímpic, 3 a La Serratella i la resta a La Cossa, la piscina municipal i el CEIP Miralcamp. Segons les dades facilitats en aquest informe, el nombre més gran d’intervencions es van produir en el mes de febrer i la majoria de les assistències van ser per contusions i torçades derivades de caigudes.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda ha manifestat la seva satisfacció pel gran treball que estan realitzant les ambulàncies durant els caps de setmana en els esdeveniments esportius, “la qual cosa demostra la necessitat que presentava Ona de disposar d’aquest tipus de servei per respondre de la manera més ràpida a les situacions d’emergència”. A través d’aquest augment del servei, Chalmeta ha recordat “es va complir amb el programa de govern de salut i esport, demostrant el compromís que tenim de protegir la salut dels nostres fills i filles i dels nostres esportistes, a fi d’evitar riscos majors i donar-los més tranquil·litat”.

L’equip de govern de l’Ajuntament treballa des del primer dia perquè les instal·lacions esportives de la ciutat recuperen els criteris de qualitat perduts en l’anterior legislatura, conscient que cada vegada hi ha més onders que practiquen esport en la localitat. Per això, Chalmeta ha assegurat que “continuarem realitzant accions que fomenten la pràctica de l’esport en Ona d’una forma segura i treballant per a ser un referent de ciutat cardiosaludable”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.