Onda recolza a Qualicer en una clara aposta pel foment i desenvolupament del sector ceràmic

  • L’Ajuntament d’Onda signa un conveni amb la Cambra de Comerç per planificar i impulsar el sector

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la presidenta de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, María Dolores Guillamón, han signat un conveni de col·laboració en el marc del Congrés Mundial de la Qualitat Ceràmica 2016 (Qualicer), per al foment, planificació i desenvolupament del sector ceràmic.

020216 Firma convenio Qualicer Alcalde Ayuntamiento Onda Ximo Huguet

D’aquesta manera, Onda mostra el seu compromís amb la planificació i coneixement del sector ceràmic castellonenc per així reforçar-ho. Després de la rúbrica en què ha estat present el copresident de Qualicer, Javier Rodríguez, l’alcalde Ximo Huguet ha destacat la importància de la ceràmica en el sector econòmic d’Onda i ha afirmat que per aquest motiu “la ciutat ha d’estar present en aquest congrés, considerat com un dels esdeveniments més rellevants per al sector a nivell internacional”.

Els dies 8 i 9 de febrer, se celebrarà a Castelló el pròxim certamen, en el que “Onda col·laborarà perquè el sector continue creixent”, just uns dies després de la presència de l’Ajuntament a Cevisama. L’alcalde Ximo Huguet posa així de manifest que “la ceràmica és part de la identitat d’Onda”, alhora que ratifica el respatler de l’equip de govern a “qualsevol acció encaminada a lluitar junt amb el sector” i continua apostant per “la qualitat i la innovació que presenten les nostres empreses locals del taulell”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.