Onda recolza a Qualicer en una clara aposta pel foment i desenvolupament del sector ceràmic

  • L’Ajuntament d’Onda signa un conveni amb la Cambra de Comerç per planificar i impulsar el sector

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i la presidenta de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló, María Dolores Guillamón, han signat un conveni de col·laboració en el marc del Congrés Mundial de la Qualitat Ceràmica 2016 (Qualicer), per al foment, planificació i desenvolupament del sector ceràmic.

020216 Firma convenio Qualicer Alcalde Ayuntamiento Onda Ximo Huguet

D’aquesta manera, Onda mostra el seu compromís amb la planificació i coneixement del sector ceràmic castellonenc per així reforçar-ho. Després de la rúbrica en què ha estat present el copresident de Qualicer, Javier Rodríguez, l’alcalde Ximo Huguet ha destacat la importància de la ceràmica en el sector econòmic d’Onda i ha afirmat que per aquest motiu “la ciutat ha d’estar present en aquest congrés, considerat com un dels esdeveniments més rellevants per al sector a nivell internacional”.

Els dies 8 i 9 de febrer, se celebrarà a Castelló el pròxim certamen, en el que “Onda col·laborarà perquè el sector continue creixent”, just uns dies després de la presència de l’Ajuntament a Cevisama. L’alcalde Ximo Huguet posa així de manifest que “la ceràmica és part de la identitat d’Onda”, alhora que ratifica el respatler de l’equip de govern a “qualsevol acció encaminada a lluitar junt amb el sector” i continua apostant per “la qualitat i la innovació que presenten les nostres empreses locals del taulell”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.