Onda posa a la venda les entrades físiques del concert de Raphael en el Teatre Mònaco

  • A partir d’aquesta setmana es podran adquirir les entrades del concert de l’incombustible cantant, que actuarà el 6 d’agost en el Recinte Multiusos junt amb la Societat Artístico-Musical Vila d’Onda (SAMVO)
  • Les entrades també es poden adquirir online a través del portal entradascastellon.com

El regidor de festes de l’Ajuntament d’Onda i president del Consell de Festes, Asensio Blaya, ha anunciat aquest matí que, inicialment, els dies 25 i 26 de febrer i el 3 i 4 de març, de 17 a 20 hores, es posaran a la venda en el Teatre Mònaco les entrades físiques per al concert de Raphael. En funció de la venda, pròximament s’anunciaran nous horaris per adquirir les entrades per al concert que l’artista oferirà en Onda el 6 d’agost, a partir de les 23 hores, acompanyat per la Societat Artístico-Musical Vila d’Onda (SAMVO). Sota el nom de Raphael Sinphonico, l’artista compleix el son d’interpretar els seus temes protegit per grans formacions simfòniques en una gira que recorrerà unes quantes ciutats.

230216 Asensio Blaya Ayuntamiento Onda

Les entrades online per al concert de l’artista espanyol, que tindrà lloc en el Recinte Multiusos amb motiu de la celebració de les festes patronals en honor al Santíssim Salvador, estan a la venda des de la setmana passada a través del portal entradascastellon.com. Blaya ha recordat que, tal com va succeir amb les entrades dels concerts de Fira d’Onda, “els preus són els més baixos de la gira del cantant i s’aplicaran descomptes especials als empadronats a Onda”. Totes les localitats del concert seran assegudes i el Recinte Multiusos es dividirà en tres zones, sent el preu per a la Zona Premium de 50 euros, per a la pista de 35 euros i per a la grada de 28 euros. Els empadronats en Onda podran tenir entrades en la pista per 28 euros i en la grada per 22 euros.

“Amb la venda de les entrades tant físiques com per Internet, donem resposta a la gran demanda que existeix per l’actuació de l’incombustible cantant i facilitem la compra dels tiquets a tots els onders”, ha destacat Blaya, qui ha anunciat que “en tan sols una setmana s’ha completat més del 60% de l’aforament de la Zona Premium”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.