Onda millora les instal·lacions esportives després de la deixadesa de l’anterior equip de govern

• L’Ajuntament realitza una enquesta entre els usuaris de les dotacions municipals per a conèixer el nivell de satisfacció i aconseguir que els onders gaudeixin

d
La Regidoria d’esports de l’Ajuntament d’Onda, en col·laboració amb la Regidoria de Serveis i Manteniments de la Ciutat, han escomès en els últims 7 mesos millores en les instal·lacions esportives municipals i han iniciat una enquesta de satisfacció entre els onders amb l’objectiu de “recuperar el nivell competitiu que havien perdut durant la passada legislatura per culpa de la deixadesa de l’anterior equip de govern”.
Així ho ha manifestat l’actual regidor de l’àrea d’Esports, Francisco Chalmeta, qui treballa sense descans per “millorar la qualitat de les instal·lacions per al gaudi de tots els onders”. Concretament, Chalmeta ha explicat que el nou equip de govern ha realitzat labors de manteniment en els e serveis de major qualitat


tres camps de futbol municipals. Millores en la megafonia, instal·lació de proteccions en zones de perill per evitar colps als jugadors, canvi de tendals en les banquetes, substitucions de xarxes de balons, sanejat i pintat de les zones d’aparcament de bicis, instal·lació de marcadors i mobiliari nou en els vestuaris, labors de pintures en grades i portes, o millores en la il·luminació, són algunes actuacions que han realitzat els socialistes en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. A més, des de la Regidoria d’Esports s’està donant un tracte especial a la gespa de l’Olímpic i s’ha donat instruccions concretes perquè la zona d’atletisme estiga completament neta, dotant la instal·lació esportiva d’un bufador d’aire per a l’eliminació de sorra i pedres.
Quant a la piscina municipal descoberta, el regidor d’esports ha assenyalat que s’han millorat els vestuaris, s’han canviat taulellets i carxofes de les dutxes, alhora que s’ha netejat la zona posterior del magatzem en què creixien des de fa anys restolls sense control. “En definitiva, hem estat esmenant durant aquests primers mesos totes les problemàtiques que hem heretat i que l’anterior equip de govern popular no va solucionar”, ha destacat Chalmeta.
Enquesta participativa entre els usuaris de les instal·lacions
A més de dur a terme aquestes millores que han suposat una inversió aproximada de 25.000 euros per part del consistori, la Regidoria d’Esports ha iniciat aquesta setmana una campanya participativa per conèixer l’opinió dels onders respecte a les instal·lacions esportives. A través d’una enquesta anònima, l’equip de govern pretén conèixer el nivell de satisfacció dels usuaris, així com el grau d’acceptació d’aquestes dotacions municipals. “L’objectiu principal és saber quines qüestions poden millorar-se per aconseguir que els ciutadans gaudeixin de serveis de major qualitat, impulsar la marca Onda com a Ciutat Saludable i aconseguir unes instal·lacions esportives amb alts criteris de qualitat i eficiència després de quatre anys de deixadesa del Partit Popular”, ha conclòs Chalmeta.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.