Més de 1.100 quilos de material esportiu i escolar del projecte ‘Onda per la solidaritat’ parteixen cap a Uganda

• L’Ajuntament envia a l’escola Hill Land Juny School més d’una tona de material a través del projecte de Patricia Campos

 

L’Ajuntament ha enviat a través d’una empresa local els més de 1.100 quilos de material esportiu i escolar que el projecte ‘Onda per la solidaritat’ ha aconseguit arreplegar gràcies a la col·laboració dels veïns del municipi i a les donacions que han realitzat els equips de futbol del Villarreal CF i el CD Castelló.
L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el regidor d’esports Francisco Chalmeta, han vist partir cap a l’escola Hill Land Juny School d’Uganda més d’una tona de material, repartits en 8 embalums, que el consistori ha recopilat en el Local d’Associacions La Safona, com a part del projecte organitzat per l’ondera Patricia Campos.
Aquest projecte cultural i esportiu de Campos, en el que ha col·laborat l’Ajuntament, es va basar en dos accions. Un partit de futbol amistós en el camp de La Cossa va enfrontar a jugadores de futbol de diferents clubs contra dones destacades de la província. També el projecte va comptar amb exposició fotogràfica exposada en els fanals de l’avinguda Serra Espadà, que constava de 62 fotografies realitzades per Patricia. La mostra arreplegava les seves vivències a Àfrica, on ha transmès als xiquets il·lusió, treball, lluita i constància a través de l’esport.
Tant l’alcalde Ximo Huguet, com el regidor d’esports Francisco Chalmeta, han volgut agrair la solidaritat dels onders i la vocació de Patricia Campos d’ajudar a les persones que més ho necessiten a través de l’esport.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.