‘L’alcalde al barri’ arriba a Artesa i al Castell

  • L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, continua escoltant els veïns a peu de carrer, a més d’atendre visites en el consistori tots els dijous i divendres

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha tornat a traslladar el seu despatx d’alcaldia a diferents zones de la ciutat per apropar la institució a les diferents zones del municipi, conèixer les necessitats i problemes dels barris, a més d’explicar les distintes campanyes i activitats que està organitzant el consistori.

D’aquesta manera, Huguet compleix el seu compromís amb els veïns del municipi i manté el contacte amb els barris a través de ‘L’alcalde al barri’, que té com a objectiu fer de la participació un dels eixos centrals del seu govern i convertir la institució en una ferramenta al servei dels ciutadans.

L’alcalde s’ha acostat en aquesta ocasió a Artesa i al barri del Castell, acompanyat de membres de l’equip de govern, i ha pres nota de les propostes que li han traslladat els veïns. “Sempre hi ha coses que millorar en els barris i amb aquestes visites podem conèixer millor la realitat de la nostra ciutat i donar una resposta més ràpida a les inquietuds dels nostres veïns”, ha assegurat Ximo Huguet. En aquesta línia, l’alcalde ha posat com a exemple les visites al Apeadero o al Rajolar, després de les quals l’equip de govern ha dut a terme diverses accions relacionades amb el manteniment, com a millores en la neteja o l’adequació de jardins. Així mateix, Huguet ha assegurat que “durant aquest exercici s’arreglaran diverses infraestructures i es realitzaran xicotetes obres en els barris de la ciutat a través d’un partida pressupostària de 200.000 euros”.

A més de fer de l’Ajuntament una institució més pròxima i oberta a la ciutadania amb la visita als barris, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, centra totes les accions en les persones i contínua rebent visites tots els dijous i divendres en el consistori. “Des del principi de la nostra legislatura hem tingut clar que, després de quatre anys de portes tancades, el nostre objectiu era facilitar l’accés a l’Ajuntament a tots els onders. Per això, mantinc un contacte directe amb els ciutadans tant en la Casa de la Vila com en els barris”, ha conclòs l’alcalde d’Onda.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.