L’Ajuntament d’Onda finalitza l’obra que elimina el pas inferior de l’avinguda Montendre

• El nou equip compleix amb el programa de govern i du a terme una actuació consensuada amb els veïns que ha embellit la zona i augmenta la seguretat dels ciutadans

d

L’Ajuntament d’Onda ha finalitzat les obres que eliminen el pas inferior de l’avinguda Montendre. La regidora d’urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, ha recordat que la inversió, amb un pressupost de 56.756 euros, ha consistit en l’eliminació del pas subterrani mitjançant el derrocament de les dues edificacions que donaven l’entrada al mateix. Per a això, s’ha cobert el buit existent, tancant-ho amb biguetes, revoltons i mallat, formant el forjat de tancament. Exteriorment s’ha revertit amb taulell de vorera i ha suposat la creació d’una plaça d’aparcament i l’ampliació d’una de les voreres.
D’aquesta manera, l’equip de govern millora l’estètica de la zona i contribueix a augmentar la seguretat dels ciutadans, alhora que compleix amb la proposta número 34 del programa de govern dels socialistes, que tenia com a objectiu convertir Onda en una ciutat habitable, dinàmica i sostenible. En aquesta línia, la regidora d’urbanisme ha mostrat la seva satisfacció per haver donat solució als veïns de la zona que demandaven l’eliminació del túnel. “Aquest era un projecte consensuat amb els onders. Des de l’equip de govern ens vam comprometre a dur a terme aquesta actuació, eliminant un pas que estava en desús i adaptant-nos a la realitat del moment”, ha assenyalat Piquer, qui ha criticat l’intent de manipulació del Partit Popular amb aquest tema. “Si realment escoltaren als veïns sabrien que aquesta és una reivindicació que ve de lluny. És lamentable que els populars justifiquen l’obra a un capritx i que atribuïsquen el túnel a un símbol socialista, quan la seua construcció, en els anys 80, es va iniciar abans de tenir responsabilitats a l’Ajuntament”, ha conclòs Piquer.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.