L’Ajuntament d’Onda destina 29.000 euros a dinamitzar el comerç local

  • L’alcalde Ximo Huguet signa un conveni amb l’associació Onda Centre Comercial per fomentar el comerç local i ajudar a modernitzar i professionalitzar la seva gestió

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica del consistori, Ángel Badenas, ha signat un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació Onda Centre Comercial per a recolzar i desenvolupar el comerç en el municipi. “Especialment es pretén fomentar la dinamització i promoció del comerç local, així com la modernització i professionalització de la gestió d’Onda Centre Comercial”, ha destacat l’alcalde.

260216 Firma alcalde Onda Ximo Huguet convenio Onda Centre Comercial

Així mateix, gràcies a l’aportació de 29.000 euros de l’Ajuntament d’Onda, l’associació podrà planificar i aconseguir fins més amplis de divulgació i pràctica del comerç amb garanties d’èxit. De la mateixa manera, Huguet ha assegurat que es tracta d’un conveni fonamental ja que, a través d’aquesta associació es promou el comerç i es duen a terme accions dissenyades i aprovades en el pla de dinamització comercial amb l’objectiu d’estimular les vendes en els establiments del municipi. “Des de l’Ajuntament valorem molt l’esforç que fan els comerços d’Onda i per a l’equip de govern és prioritari seguir recolzant-los”, ha destacat l’alcalde, qui aposta per “concretar uns serveis recíprocs entre l’Ajuntament i l’associació que agrupa a la majoria de comerços locals a fi d’un millor aprofitament dels recursos”.

Amb la firma d’aquest conveni, l’agrupació d’empresaris es compromet a participar en les campanyes de promoció del comerç local que duga a terme l’Ajuntament amb l’objectiu de millorar la imatge dels establiments comercials i la sostenibilitat mediambiental, en concret en la Fira de Sant Miquel i el Mercat de Nadal.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.