L’Ajuntament d’Onda compleix amb les seves obligacions i condiciona el Barranc de Beniparell

  • El tinent d’alcalde de l’àrea de Territori de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha informat que el consistori ha condicionat el barranc de Beniparrell, a l’altura del camí vell de l’Alcora.

050216 Barranco Beniparrel Onda

“A través d’aquesta actuació, que ha suposat una inversió de més de 4.000 euros, l’Ajuntament ha netejat la part del llit que li competeix per facilitar el transcurs normal de les aigües i minorar els possibles efectes d’inundacions”, ha explicat Badenas. El tinent d’alcalde ha recordat que la responsabilitat de mantindre les condicions de salubritat i seguretat dels llits correspon a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ). “No obstant això, el consistori té l’obligació de condicionar la via per on creua el llit, per la qual cosa l’equip de govern s’ha fet càrrec de netejar 20 metres d’aquesta zona”, ha destacat Ángel Badenas.

Finalment, el tinent d’alcalde ha manifestat que l’Ajuntament està coordinant una reunió amb la CHJ per instar a la Confederació a “mantindre nets els llits existents en el terme municipal, a través de diàleg i enteniment, a fi d’aconseguir una relació beneficiosa per a ambdues institucions i, sobretot, pels onders”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.