L’Ajuntament anuncia l’acord entre el CD Onda i el CF Racing

• L’equip de govern socialista mostra la seva satisfacció per la disposició de tots dos equips per arribar a aquest acord que permet l’ús compartit del camp municipal de La Serratella.

080216 Acuerdo Serratella CD Onda, Racing y Francisco Chalmeta Ayuntamiento

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha mostrat la seva satisfacció per l’acord al que han arribat el CD Onda i el CF Racing que permet, entre altres coses, l’ús compartit del camp municipal La Serratella.
A través d’aquest acord, tots dos clubs podran fer ús dels tres camps municipals, La Serratella, La Cosa i l’Olimpic, per a esdeveniments que estiguen fora de la temporada reglar, com poden ser presentacions d’equips o tornejos. De la mateixa manera, l’acord especifica que l’equip femení del CF Racing Onda disposarà del camp municipal de La Serratella per entrenar i jugar i que cada club gestionarà les seves publicitats interiors en els seus camps respectius, sempre que no dificulte l’ús esportiu de la instal·lació, ni supose despesa o perjuí per a l’Ajuntament d’Onda. De la mateixa manera, els clubs locals es comprometen a través d’aquest acord a reunir-se per deliberar i consensuar aquests assumptes durant les pròximes temporades. En aquesta línia, l’alcalde Ximo Huguet ha apuntat que “des del principi hi ha hagut una absoluta disposició per part del consistori a facilitar un possible acord entre clubs perquè pogueren gaudir dels 3 camps de futbol de gespa artificial que disposa Onda, una oportunitat que poques ciutats de la Comunitat Valenciana tenen”.
A Onda, gana el futbol
Per la seva banda, el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, ha assenyalat que s’han mantingut reunions entre els clubs, l’alcalde d’Onda, la regidoria d’esports i els portaveus dels grups polítics de Compromís, Ciutadans, IU i OSSP, per “arribar a una solució per la via del diàleg i el consens”. En aquest sentit, el regidor d’esports ha agraït als portaveus la seva disposició en tot moment per resoldre junts aquesta problemàtica. “S’han intercanviat opinions i proposat solucions, sempre buscant un objectiu comú, que els més de 500 jugadors onders que formen part dels dos clubs pogueren beneficiar-se de forma justa i equitativa de la millor Ciutat Esportiva de la província, sense que la política interferira”, ha destacat Chalmeta. En aquesta línia, el regidor d’esports ha criticat l’ús polític que ha fet el PP d’Onda sobre aquesta qüestió. “És lamentable com els populars han utilitzat als clubs com a arma política, mentint i buscant la confrontació, en compte de buscar solucions”, ha afirmat Chalmeta, qui ha mantingut el seu compromís amb l’esport local i ha assegurat que “continuarem treballant perquè les instal·lacions municipals, que són de tots els onders, recuperen el nivell competitiu que havien perdut durant la passada legislatura per culpa de la deixadesa de l’anterior equip de govern”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.