En menys de dos mesos Onda disposarà d’un Street Workout de 500 metres quadrats

  • L’alcalde Ximo Huguet i el regidor d’esports de l’Ajuntament, Francisco Chalmeta, visiten el parc que permetrà als onders entrenar a l’aire lliure i que inclou elements per a persones amb mobilitat reduïda

L’Ajuntament d’Onda ha anunciat que les obres de la segona fase de remodelació del Parc 8 de Març, van a bon ritme i en menys de dos mesos els onders podran estrenar el Street Workout. L’acte d’inauguració serà el 23 d’abril, a partir de les 11 hores, amb la celebració del Campionat Autonòmic de la Comunitat Valenciana d’aquest esport.

L’alcalde Ximo Huguet i el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Onda, Francisco Chalmeta, han visitat les obres del parc que permetrà als veïns del municipi realitzar exercici al carrer, així com la creació d’un aparcament, una zona verda, l’ampliació del mobiliari i més senyalització, que servirà per augmentar la seguretat dels vehicles i vianants.

Amb la millora d’aquest projecte, que suposarà una inversió municipal de 200.000 euros, i complint amb un dels punts del programa de govern dels socialistes, s’ha asfaltat la mitjana del carrer Joan Fuster amb ceràmica, que evitarà les molèsties de brutícia que provoca la terra.

L’alcalde Ximo Huguet ha recordat l’aposta de l’equip de govern perquè “Onda siga una ciutat enfocada a l’esport i cardiosaludable”, pel que continua realitzant accions que fomenten la pràctica de l’esport a la ciutat. Per al disseny del Workout, que tindrà una superfície de 500 metres quadrats, l’alcalde ha explicat que un equip d’enginyers ha seguit les recomanacions d’atletes professionals nacionals i internacionals i s’ha tingut en compte els requisits de l’Associació Cultural de Gimnàstica Funcional d’Onda. Concretament, aquesta setmana s’han acabat d’instal·lar els equipaments, que inclouen elements per a persones amb mobilitat reduïda, “una forma d’integració social a través de l’esport PARA-Workout”, ha destacat l’alcalde. Els futurs usuaris d’aquesta disciplina han mostrat a l’equip de govern la seva satisfacció per poder comptar en la localitat amb una instal·lació de 500 metres quadrats que “els permetrà gaudir d’aquest esport urbà a l’aire lliure i que a més serà un punt de trobada entre els onders”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.