Els animals envairan el Museu del Taulell en una nova jornada familiar dels ‘Dissabtes de ceràmica’

  • Fins al 19 de febrer els interessats poden realitzar la reserva en el Museu del Taulell per participar en el programa educatiu que en aquesta ocasió versarà sobre animals

L’Ajuntament d’Onda organitza dissabte que ve 20 de febrer el programa educatiu Dissabtes de ceràmica. D’11 a 14 hores, un total de 40 persones podran participar en la quarta jornada d’aproximació als distints processos i tècniques ceràmiques adaptada a les edats de tots els participants.

D’aquesta manera, el Museu del Taulell Manolo Safont es converteix novament en un espai cultural per a la diversió de tota la família a través de tallers de ceràmica programats en horari de matí. En aquesta ocasió, sota el títol ‘Animals en Taulells’, els grups realitzaran primer una visita guiada per l’exposició que acull el Museu. Per mitjà de cançons, redolins i dites animals, coneixeran l’exòtica i diversa fauna de la instal·lació museística. A continuació, realitzaran un amè taller de ceràmica on podran conèixer i practicar tècniques senzilles i tradicionals d’elaboració realitzant objectes creatius d’animals, que prèviament hauran pres com a exemple dins de l’extensa i variada col·lecció permanent de taulellets que alberga el Museu.

Ja són 35 les persones que s’han apuntat al taller d’animals de dissabte que ve però el període de matrícula encara està obert i de cobrir-se totes les places el Museu proposarà una nova sessió per al diumenge 21. Les famílies que desitgen participar en el taller poden fer la reserva en el Museu del Taulell o a través del telèfon 964770873 fins al 19 de febrer. El preu per realitzar l’activitat és de 3 euros per persona, sent gratuït per als menors de 4 anys, per a les persones amb alguna discapacitat i per als onders.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.