456 onders es matriculen en les activitats formatives que ofereix l’Ajuntament

  • La rebaixes de les taxes i la introducció de millores en els cursos provoquen un augment de 50 matriculats respecte al segon quadrimestre de 2015

L’Ajuntament d’Onda ha registrat un augment de matrícules de les activitats formatives respecte al segon quadrimestre de 2015 gràcies a les millores introduïdes en els cursos i als descomptes que ha aplicat l’actual equip de govern.

Encarna Ribes Ayuntamiento Onda Presentació Actividades Formativas

La regidora d’educació de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, ha informat aquest matí que un total de 456 onders s’han matriculat en els cursos que el consistori ha oferit en el segon quadrimestre. “D’aquesta manera es demostra que els veïns del municipi continuen apostant per les activitats municipals per formar-se, entretenir-se, aconseguir la realització personal, el benestar i aconseguir els reptes personals”, ha assegurat Ribes.

La regidora d’educació ha explicat que les millores introduïdes han permès que aquest quadrimestre augmente el nombre de matrícules. “La introducció de nous cursos, ajustos d’horaris, millores en les instal·lacions i rebaixes en les taxes s’han traduït en 50 matrícules més respecte a l’any passat en el mateix període”, ha informat Ribes. En aquest sentit, la regidora d’educació ha destacat que quasi el 50% dels veïns onders matriculats s’han beneficiat de les taxes reduïdes. A més de continuar aplicant una tarifa especial als majors de 65 anys i els discapacitats, en aquest últim període de matriculació els onders aturats i els veïns d’altres poblacions que hagen signat el corresponent conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda en matèria formativa han obtingut també descomptes en el preu de matrícula. Amb aquestes millores, l’equip de govern continua apostant per la formació com “una ferramenta bàsica per al desenvolupament de les persones oferint cursos que s’adapten a les aptituds i edats de tots els onders i adequant l’oferta a la demanda de les persones interessades per aquest tipus de cursos, facilitant a més l’accés a la formació a tots els veïns del municipi”.

De la variada oferta que ha presentat l’Ajuntament, els cursos més demandats en aquest segon quadrimestre han sigut ‘Zumba’, ‘Ioga Teràpia’ i ‘Pintura a l’Oli’. Així mateix, han tingut molt bona acollida els tallers tradicionals relacionats amb la ceràmica i el taulellet, i les modalitats que van ser novetat en el primer quadrimestre com a ‘Aprofundiment de Mindfulness’, ‘Reeducació postural’ i ‘Alimentació saludable i cuina creativa’. Finalment, Ribes ha anunciat que per als cursos d’Educació emocional en família’ i ‘Comunicació Assertiva’ encara queden places lliures. Els interessats poden apuntar-se en el SAT de l’Ajuntament, en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres i el dimarts també de 16.30 a 18.30 hores.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.