Onda posa en marxa una campanya de conscienciació sobre recollida d’excrements

  • A través de la Policia Local, l’Ajuntament inicia avui la campanya ‘No sigues gos… i arreplega-la!… ell ho faria’ amb la qual pretén informar i conscienciar als veïns del municipi sobre la necessitat de recollir els excrements de les seves mascotes

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa una nova campanya de conscienciació que pretén informar i sensibilitzar als veïns del municipi sobre la necessitat de recollir els excrements de les seves mascotes en via pública, parcs i jardins, així com fomentar hàbits cívics. Aquesta iniciativa, en la qual té especial protagonisme la participació de la Policia Local d’Onda, porta per nom “No sigues gos …i arreplega-la!…ell ho faria”.

120116 Campaña Concienciación recogida excrementos perros Ayuntamiento Onda

La regidora de la Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha explicat que, “malgrat que la majoria dels veïns del municipi té una conducta cívica exemplar i responsable en relació a cura dels seus animals, aquesta és una de les principals peticions que els onders ens han trasllat a l’Ajuntament a través de diferents departaments municipals”. Segons Aguilella, la Policia Local d’Onda ha detectat un augment del nombre de queixes per excrements de mascotes sense recollir en la via pública, la qual cosa s’ha convertit en una molèstia per als veïns que passegen pels carrers del municipi.

D’aquesta manera, l’actual equip de govern reforça el missatge i ho acosta a més llocs de la ciutat. Des d’aquest matí, agents de la Policia Local estan repartint díptics a aquells veïns que van acompanyats de les seves mascotes. En aquest sentit, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Onda, Miguel Ángel Izquierdo, ha destacat que “s’informa als ciutadans de la importància de recollir els excrements de les seves mascotes, de l’obligatorietat de portar-los lligats pel carrer i la sanció que suposa l’incompliment d’aquesta mesura”. En aquesta línia, Izquierdo ha informat que la multa pot arribar a ser de 750 euros, alhora que ha volgut deixar clar que “no es tracta d’un càstig econòmic. A través d’aquesta campanya, la Policia Local volem resoldre el problema, aconseguir que els veïns entenguen la necessitat d’atallar-ho i reduir el nombre d’excrements abandonats per millorar la neteja i imatge del nostre municipi”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.