Onda mostrarà en FITUR tot el seu potencial turístic

  • La localitat mostra en la 36 edició de la Fira Internacional de Turisme la seva oferta global que inclou turisme familiar, cultural, esportiu i d’aventures

El dimecres arranca a la capital espanyola la trenta-sisena edició de la Fira Internacional de Turisme, FITUR. Una cita en la qual Onda mostrarà a la resta del món la seva naturalesa, cultura i patrimoni, amb una oferta global de turisme pensada per a tots els gustos.

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, visitarà aquesta fira, considerada “aparador mundial i punt de trobada global per als professionals del turisme, que comptarà amb la presència de més de 7.000 periodistes procedents de 60 països”. D’aquesta manera, l’actual equip de govern mostrarà la seva aposta turística amb l’objectiu d’incrementar el nombre de visites enguany. Una cosa que Huguet veu factible aconseguir si “donem a conèixer el gran atractiu que té Onda, amb un patrimoni incalculable, monuments com el castell medieval que ha superat les 53.000 visites en 2015, museus espectaculars, gastronomia de qualitat, diversa oferta cultural, i festes i tradicions durant tot l’any”.

Huguet ha explicat que enguany l’Ajuntament d’Onda vol presentar “una ciutat no només basada en un elevat patrimoni i ric en història. Volem fer un pas més exposant una completa oferta turística enfocada a distints turistes, perquè Onda té molts atractius que oferir”. Així ho ha transmès l’alcalde als tècnics de l’Agència Valenciana de Turisme que han visitat Onda aquest matí. Durant el passeig que han realitzat pel centre històric d’Onda, declarat conjunt històric-artístic i Bé d’Interès Cultural (BIC), l’alcalde ha destacat l’important patrimoni monumental que té Onda, a més d’un ampli ventall de propostes que converteixen la ciutat en una forta alternativa per al turisme familiar i de naturalesa. “El municipi es troba als peus del Parc Natural de la Serra d’Espadà i disposa de múltiples rutes de senderisme. La diversió i l’esport d’aventura estan assegurats en l’entorn de l’embassament del Sitjar, on es poden viure experiències úniques envoltats de naturalesa”, ha assegurat Huguet.

L’alcalde no ha perdut l’oportunitat d’informar els tècnics de l’agència la important xarxa museística que disposa Onda. Destaca el Museu del Taulell ‘Manolo Safont’, amb més de 30.000 peces i més de 15 mil visites durant l’any 2015, o el museu de ciències naturals, que presenta col·leccions de més de 10.000 exemplars dels mons animal, vegetal i mineral.

 

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.