L’Ajuntament denúncia que la Diputació deixa fora dels POIS a Onda

  • L’equip de govern socialista critica l’eliminació d’inversions provincials a la ciutat amb el beneplàcit del diputat onder Salvador Aguilella

El tinent d’alcalde de l’àrea de territori de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha denunciat aquest matí davant de els mitjans de comunicació que “la Diputació Provincial ha deixat a la ciutat fora dels Plans Provincials d’Obres i Serveis (POIS) amb el silenci còmplice i l’actitud submisa del diputat provincial i regidor popular onder Salvador Aguilella”.

270116 RP Ángel Badenas Ayuntamiento Onda sobre POYS

La Diputació ha elaborat unes bases, publicades en el BOP amb data 23 de gener, que eliminen qualsevol possibilitat del municipi d’optar als POIS de 2016, malgrat que el Govern Provincial assegura que aquest exercici augmenta la inversió un 79% respecte a 2015. Una decisió “injusta” segons Badenas, que suposa “un fet històric negatiu i una estocada a la ciutat”. El tinent d’alcalde ha explicat que el grup socialista “no comparteix la filosofia d’aquests retalls que perjudiquen greument Onda i que en res ajuden a generar activitat econòmica ni crear ocupació a la ciutat”.

L’Ajuntament d’Onda tenia previst invertir aquestes ajudes en diverses actuacions en nuclis d’Onda, que no havien comptat en la passada legislatura amb l’atenció necessària per part d’Aguilella, “més preocupat en la seva promoció política que a millorar els barris de la ciutat. De res ha servit aquest ascens del regidor popular”, ha lamentat Badenas, qui espera que “en futures ocasions defenga els interessos d’Onda davant dels seus caps de partit i baralle per les inversions que es mereix aquesta ciutat”.

“Malgrat que la Diputació ha ignorat Onda amb el beneplàcit d’Aguilella”, els socialistes estudien alternatives i treballen per aconseguir finançament extern d’altres administracions i evitar així que “els onders paguen de la seua butxaca la incompetència del diputat Salvador Aguilella”. De la mateixa manera, Badenas ha mostrat el compromís de l’actual equip de govern de “dur a terme les millores en els barris que anaven a finançar-se a través d’aquestes ajudes i que havien sigut consensuades amb els onders durant les diverses reunions que l’alcalde Huguet ha anat mantenint durant els últims mesos”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.