Huguet visita el Racholar de Matilda amb la campanya de proximitat ‘L’alcalde al barri’

• L’alcalde d’Onda continua escoltant als veïns a peu de carrer, a més d’atendre visites en el consistori tots els dijous i divendres

Continuant amb el contacte amb els barris, aquesta setmana l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha visitat el Racholar de Matilda per conèixer de primera mà les necessitats dels onders que viuen en aquesta zona i oferir solucions que milloren el seu dia a dia.

D’aquesta manera Huguet trasllada el seu despatx a un barri més de la ciutat, donant continuïtat a la campanya ‘L’alcalde al barri’, que té com a objectiu escoltar els veïns del municipi i fer de la participació un dels eixos centrals del seu govern.

Durant la visita, Huguet va prendre nota de les propostes que suggerien els veïns, com per exemple la necessitat de pavimentar alguna zona en concret del barri. En aquest cas, l’alcalde, acompanyat per la regidora d’urbanisme de l’Ajuntament d’Onda, Marta Piquer, va mostrar el seu compromís de traslladar aquesta problemàtica a la conselleria, que és qui té les competències directes de realitzar el manteniment d’una zona de la carretera que sol·licitaven els veïns.
A més de fer de l’Ajuntament una institució més pròxima i oberta a la ciutadania amb la visita als barris, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet contínua rebent visites tots els dijous i divendres en el consistori.

Millora la seguretat viària al barri

Tant l’alcalde com la regidora d’urbanisme de l’Ajuntament d’Onda han aprofitat aquesta iniciativa de proximitat per visitar la zona en què s’instal·larà un semàfor en un encreuament ubicat entre el Racholar i el Colador per regular el tràfic d’aquesta zona industrial. Concretament, aquesta actuació va ser el projecte més votat entre els seleccionats en el procés de Pressupostos Participatius que va impulsar el nou equip de govern. A més de millorar la seguretat viària amb la instal·lació d’aquest semàfor, en aquesta campanya participativa els onders van decidir que s’iniciara el projecte per a crear un Corredor Verd al marge del riu Sonella i es remodelara la Plaça de la Sinagoga.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.