El SAT de l’Ajuntament augmenta en 1000 el nombre de persones ateses sense incrementar el temps d’espera

  • El nou equip de govern millora l’atenció als veïns amb el Servei d’Atenció i Tramitació al Ciutadà i la campanya de proximitat ‘L’alcalde al barri’

 El nou equip de govern municipal ha aconseguit millorar substancialment en tan sols sis mesos l’atenció que l’Ajuntament ofereix als veïns. Les xifres de final d’any mostren que en 2015 es va atendre a 1000 onders més en el SAT respecte a 2014 i, nalgrat d’això, no ha augmentat el temps d’espera.

SAT Onda

La tinent d’alcalde de l’àrea d’Administració de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha informat que el Servei d’Atenció i Tramitació al Ciutadà va atendre en 2015 un total de 32.207 veïns, mantenint un temps d’espera mitjà de nou minuts, segons les dades oficials del SAT. Uns temps d’espera que Aguilella assegura “van a reduir-se progressivament”. Informació i Registre, sol·licituds d’empadronaments i les sol·licituds de les ajudes corresponents a la Xarxa Llibres, Bono Llibre o xec guarderia van ser les peticions més demandades.

El nou equip de govern a més continua avançant en l’atenció al ciutadà i treballa per modernitzar l’administració local per mitjà de l’ús de les noves tecnologies i l’impuls de l’administració electrònica. En aquest sentit, Aguilella ha recordat que “la modernització administrativa i la millora de la qualitat dels serveis són clau per al nou equip de govern. Per això, treballem per integrar les noves tecnologies, des de la tramitació d’expedients electrònics fins a la relació amb els ciutadans”.

L’administració arriba als barris

Amb el canvi de govern, el consistori ofereix actualment major transparència i proximitat als ciutadans d’Onda. Concretament la tinent d’alcalde s’ha referit a la posada en marxa de la campanya de proximitat ‘L’alcalde al barri’, amb la que Ximo Huguet visita els barris de la ciutat per conèixer de primera mà les necessitats dels seus veïns i oferir solucions. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa de proximitat i participació ciutadana és acostar als barris de la ciutat la gestió municipal, fer partícip a la població de l’activitat de l’Ajuntament i demanar les apreciacions, suggeriments i necessitats de la ciutadania d’una manera pròxima i directa.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.