El Camp de la Serratella d’Onda estrena gespa artificial d’altes prestacions

  • En una jornada de portes obertes i amb la presentació dels equips de l’escola de futbol base, el municipi inaugura aquesta obra que millora les instal·lacions esportives i que ha generat ocupació en la ciutat

El Camp de la Serratella d’Onda ha estrenat avui la gespa artificial d’altes prestacions i diverses millores en les instal·lacions com els vestuaris, de les quals es beneficiaran els xiquets de l’escola de futbol base i joves futbolistes que militen en les diferents categories del CD Onda, així com l’equip femení del Racing Onda.

L’alcalde de la ciutat, Ximo Huguet, ha inaugurat aquesta remodelació del camp acompanyat pel regidor d’esports de l’Ajuntament, Paco Chalmeta, el president del CD Onda, Mauro Barea, i el president de l’escola de futbol base Jordi Lucena.

Amb una inversió de 400 mil euros, Huguet ha assegurat que aquesta obra suposa una millora important de les instal·lacions esportives municipals i la seva ampliació per a l’ús de l’esport base, així com un estalvi anual de 24 mil euros en el manteniment de la gespa, que té una vida útil de 15 anys i una garantia de 8 anys. A més, ha explicat que també s’han millorat els vestuaris de la Serratella, utilitzant materials ceràmics, amb una obra realitzada per l’empresa local AJC.

L’alcalde ha mostrat la seva satisfacció pel fi de les obres que faran que la instal·lació siga “més sostenible i amb criteris de qualitat per a practicar futbol, alhora que situa Onda al capdavant de les poblacions de la província amb una millor Ciutat Esportiva”.

Així mateix, Huguet ha recordat que l’Ajuntament es va veure obligat a paralitzar l’expedient del Partit Popular, que limitava la realització de l’obra a una sola empresa. Finalment, l’empresa OPSA, amb més de 30 anys en el sector i pionera en l’aplicació de la majoria dels sistemes actualment empleats en l’alta competició, ha sigut l’encarregada d’instal·lar la gespa artificial. En aquest sentit, l’alcalde ha agraït públicament a la mercantil que complís el seu compromís amb l’equip de govern i haja contractat aturats onders per a les obres de remodelació.

Actes d’inauguració

Centenars de veïns del municipi han assistit a aquest acte inaugural inclòs en una jornada de portes obertes, en el que l’equip de gimnàstica artística del Club Gym Sport ha realitzat una actuació i s’ha homenatjat al culturista onder i campió del món de ‘bodybuilding’ Alexis González. Finalment, s’han presentat els equips de l’escola de futbol base del CD Onda, amb solta de coloms al final i traca de celebració.

 

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.