Onda millora la qualitat assistencial dels usuaris del Centre de Dia amb les noves tecnologies

  • El nou equip de govern facilita als familiars dels usuaris informació d’interès relativa a la vida diària i a les cures que reben a través d’una aplicació gratuïta de telefonia mòbil

El nou equip de govern de l’Ajuntament d’Onda, compromès a millorar els canals de participació i comunicació amb la ciutadania, ha posat aquest mes en funcionament un servei municipal a través d’una aplicació per a mòbils amb la qual es facilita de forma gratuïta informació als familiars dels usuaris del Centre de Dia.

161215 RP Wappa Serior Ayuntamiento Onda

D’aquesta manera, Onda es converteix en la primera localitat de la Comunitat Valenciana que utilitza ‘Wappa Senior’, avalada per la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia, amb la missió fonamental d’afavorir la relació i col·laboració de les famílies amb els professionals del Centre de Dia.

La tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis Socials del consistori, Mari Carmen Aguilella, ha destacat que, “amb aquest servei gratuït, es millora la qualitat assistencial dels usuaris del Centre de Dia a través d’una atenció personalitzada i promovent sempre que les persones se sentin recolzades i visquen més felices”.

De la mateixa manera, Aguilella ha destacat la gran acollida d’aquest nou servei municipal al que s’han adherit el 99% de les famílies dels usuaris, sent només 3 les que no s’han donat d’alta per no disposar d’Internet. “Per a aquests casos concrets, l’Ajuntament manté el sistema de comunicació tradicional a través d’una llibreta”, ha assenyalat la tinent d’alcalde.

Conscients que el telèfon s’ha convertit en la ferramenta de comunicació més popular dels últims anys, el nou Ajuntament “avança en tecnologia, aprofita aquest canal de comunicació i aposta per la immediatesa, alhora que ofereix un servei d’atenció centrat en les persones”.

La directora del centre, Piedad Mateu, ha assenyalat que s’ha millorat l’atenció dels majors, ja que “permet informar als familiars de qüestions relatives a la vida diària dels usuaris, els menús que mengen, les activitats que realitzen, les visites que tenen o les cures que reben, així com les incidències que puguen succeir en la persona usuària del centre”.

Finalment, la tinent d’alcalde de l’àrea de Servicis Socials de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha anunciat que l’equip de govern està treballant per millorar aquest servei i permetre que els familiars dels usuaris puguen comunicar-se amb els professionals del Centre de Dia a través d’aquesta aplicació.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.