L’Ajuntament d’Onda recupera la seguretat laboral després de 18 mesos d’oblit del PP

  • L’equip de govern constitueix el nou Comitè de Seguretat i Salut per coordinar i planificar amb els treballadors les accions necessàries que milloren les condicions laborals i les instal·lacions municipals

L’actual equip de govern de l’Ajuntament d’Onda ha constituït el nou Comitè de Seguretat i Salut després de 18 mesos d’oblit del Partit Popular de Salvador Aguilella. Així ho ha manifestat la tinent d’alcalde de l’Àrea d’Administració del consistori, Mari Carmen Aguilella, que ha lamentat “la poca importància que li atorgaven els populars tant a la salut dels treballadors com al manteniment de les instal·lacions municipals”.

El Comté, que es reunirà trimestralment i està compost per tres representants de l’equip de govern i tres Delegats de Prevenció, serà l’òrgan de participació destinat a elaborar, posar en pràctica i avaluar els plans i programes de prevenció de riscos de l’Ajuntament en tots els edificis municipals. Així mateix, promourà iniciatives sobre mètodes i procediments per a l’efectiva prevenció dels regs laborals en les instal·lacions.

D’aquesta manera, l’equip de govern socialista s’ha marcat com a objectiu prioritari la seguretat de treballadors i ciutadans per evitar possibles accidents i posar fi a la paràlisi de l’anterior equip de govern, que havia deixat en l’oblit la seguretat laboral durant l’últim any i mig de gestió. Per Aguilella és imprescindible garantir que els treballadors de l’Ajuntament realitzen el seu treball en condicions òptimes i segures i millorar els serveis que ofereix el consistori als veïns del municipi. Per aquest motiu, en aquests primers mesos de legislatura, l’equip de govern liderat per Ximo Huguet ha realitzat nombroses reparacions en distintes instal·lacions municipals que presentaven deterioracions a causa de la deixadesa dels populars, com la substitució de les llums d’emergència de la Casa de la Vila o reforçar distintes zones de seguretat del camp de futbol La Cossa.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.