L’Ajuntament d’Onda promociona els comerços locals amb el Mercat de Nadal

  • El municipi presenta de l’11 al 13 de desembre una nova edició que reunirà a centenars de visitants en el Raval de Sant Josep. El nou equip de govern canvia d’ubicació el Mercat davant la petició dels comerços que participen

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha presentat aquest matí davant els mitjans de comunicació el programa d’activitats d’una nova edició del Mercat de Nadal, que enguany s’ubicarà en el Raval de Sant Josep després d’escoltar les reivindicacions dels comerços participants.

D’aquesta manera, l’Ajuntament organitza aquest esdeveniment de l’11 al 13 de desembre, en el que participaran més de 20 tendes, per promocionar els comerços locals i el turisme, alhora que pretén oferir activitats per a totes les edats i gustos que dinamitzen la ciutat. Segons el tinent d’alcalde de l’àrea de Dinamització Econòmica, la mostra, que inaugura l’època nadalenca per al comerç tradicional d’Onda, oferirà productes amb una relació qualitat-preu molt interessant”.

Amb la previsió de reunir a centenars de persones, la cita compta amb una diversa i animada programació, amb diferents tallers de decoració ceràmica, de galetes nadalenques o d’elaboració de targetes, així com actuacions musicals o espectacles de circ. A més, en aquesta edició s’ha apostat per les actuacions locals. D’aquesta manera, el dissabte 12, a les 20 hores, Arteatre realitzarà improvisacions teatrals, i el diumenge 13, a partir de les 12.30 hores, l’orquestra de corda i cor infantil de la SAMVO interpretarà temes nadalencs. Les actuacions musicals es completen amb la presència estel·lar el dissabte, a partir de les 11.30 hores, de Dani Miquel, i amb l’actuació el diumenge 13 de desembre, a les 18 hores, de la contacontes Rosabel de Contaclown. Badenas també ha informat que la nova edició comptarà amb la col·laboració dels col·legis d’Onda amb la creació d’un mural de temàtica nadalenca, que servirà com a teló de fons en l’escenari del Raval.

Aquesta iniciativa, en la qual estarà present també l’artesania i la tradició ceràmica, és una acció més que l’Ajuntament d’Onda realitza en suport al comerç local. La Fira de Sant Miquel o la fira medieval van ser els altres dos esdeveniments que el nou equip de govern ha realitzat “amb molta imaginació”. És aquest sentit, Badenas ha assegurat que “tractem de millorar la trobada i augmentar el nombre de visites, de manera que els comerços i establiments locals puguen beneficiar-se de l’afluència de públic i es traduïsca en ocupació”, alhora que ha informat que, “a causa de la complicada situació econòmica, l’equip de govern ha hagut d’ajustar el pressupost en aquesta edició. No obstant això, gràcies al gran esforç que estan realitzant els tècnics municipals aconseguirem que el Mercat de Nadal obtinga el mateix èxit que en passades edicions amb un pressupost molt menor”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.