L’Ajuntament d’Onda destina aquesta setmana 60 mil euros a pagar ajudes a famílies sense recursos

  • El nou equip de govern resol la nefasta gestió del PP i convoca una comissió extraordinària per fer front a este pagament

L’Ajuntament d’Onda, a través d’una comissió extraordinària, aprova el pagament de 60 mil euros destinats a pagar les ajudes polivalents d’emergència i les del programa ‘Onda sense desnonaments’ que l’anterior equip de govern no havia previst per a aquest exercici.

MC Aguilella Ayuntamiento Onda

Per fer front a aquesta inversió en política social, el nou equip de govern es va veure obligat a realitzar una modificació de crèdit en la partida pressupostària corresponent per “resoldre la falta de planificació del govern popular de Salvador Aguilella, que no tenia previst realitzar cap pagament durant l’últim trimestre de 2015”. Així ho ha assenyalat la tinent d’alcalde de Política Social del consistori, Mari Carmen Aguilella, qui ha lamentat la “nefasta gestió del Partit Popular, que va oblidar retenir aquests recursos econòmics per alleujar la difícil situació que viuen algunes famílies del municipi”.

Per al nou equip de govern de l’Ajuntament d’Onda “les persones són el primer” i des que va prendre possessió de la gestió municipal ha reforçat l’àrea de Servicis Socials i ha dut a terme accions per combatre l’exclusió social. En aquest sentit, Aguilella entén que “la lluita contra l’exclusió social és una política prioritària per a aquest Ajuntament i per això hem realitzat una comissió extraordinària perquè les famílies onderes que pitjor ho estan passant puguen rebre les ajudes durant aquest mes de desembre”.

D’esta manera, l’equip de govern realitza un important esforç per “resoldre la pèssima gestió del PP, que quan governava malgastava milers d’euros en assessors, personal de confiança i publicitat, mentre les famílies d’Onda havien d’esperar mesos per a rebre aquestes ajudes”.

Ajudes contra pobresa energètica

L’equip de govern socialista està treballant per garantir la igualtat dels drets dels onders, prestant especial atenció als més desprotegits. Per això, Aguilella ha anunciat que el consistori s’adherirà a la Xarxa d’Ajuntaments contra la pobresa energètica en el marc dels Acords subscrits per la Generalitat amb diverses empreses comercialitzadores del sector energètic per evitar talls d’aigua, llum i gas a persones i famílies en risc d’exclusió social.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.