Huguet: “Mentre siga alcalde hi haurà bous al carrer a Onda”

  • L’alcalde mostra el seu suport al món taurí i defèn el dret a gaudir amb plena llibertat la tauromàquia en el municipi

L’equip de govern socialista “ha recolzat i recolzarà al món taurí perquè forma part de les nostres tradicions i la nostra història”, ha sentenciat el primer edil, Ximo Huguet, qui ha assegurat que “mentre siga alcalde hi haurà bous al carrer a Onda”.

111215 Alcalde de Onda Ximo Huguet

L’alcalde ha realitzat aquestes declaracions després de “la proposició demagògica del Partit Popular de Salvador Aguilella en l’últim Ple, que no té escrúpols a utilitzar la festa del bou de manera partidista”. En aquest sentit, Huguet ha recordat que “en 24 anys de govern socialista en Onda, el suport s’ha demostrat amb fets i no hi ha hagut cap Fira sense bou”. L’actual equip de govern és conscient que “Onda és una terra taurina i així va quedar demostrat a les passades festes, quan es van celebrar tres encierros de bous braus i es van exhibir 25 bous”.

L’equip de govern sempre ha entès que “aquesta festa és una part més de la societat ondera, que junt amb una variada oferta cultural i diversos actes festius combinen tradició i diversió cada Fira a parts iguals”.

Finalment, Huguet ha assegurat que “defenem el dret a gaudir amb plena llibertat la tauromàquia en Onda, per la qual cosa els actes taurins no corren perill en el municipi mentre governem els socialistes”, alhora que lamenta “el joc brut del Partit Popular, que només busca la confrontació i guanyar un grapat de vots en les pròximes eleccions generals”.

Share Button

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.